«Έχω πει πολλές φορές τα παρατάω και...» - Άκρως αποκαλυπτική η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη

Όσα είπε για το Σασμό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έχω πει πολλές φορές τα παρατάω και...» - Άκρως αποκαλυπτική η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη

Δηλώσεις έκανε το πρωί της Κυριακής, στο Καλύτερα δε γίνεται, η υπερταλαντούχα Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη. Η ηθοποιός που γνώρισε ο κόσμος ως Θεοδοσία και λάτρεψε ως Αργυρώ στο Σασμό, μίλησε για την επιτυχία της σειράς αλλά αναφέρθηκε και στις φορές που σκέφτηκε να τα παρατήσει

Δεν κρύβει και η ίδια πως μετά τη συμμετοχή της στο Σασμό, οι μετοχές της ως ηθοποιός έχουν ανέβει, μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της «Αργυρώς» που υποδύεται και πλέον δεν πιστεύει ότι την παίρνουν τηλέφωνο για ρόλο χωρίς πρώτα να καλέσει η ίδια.

Με εξομολογητική διάθεση η Χριστίνα Χειλα-Φαμέλη, μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται

«Αισθάνομαι τυχερή και ευγνώμων που χτυπάει το τηλέφωνο. Έχω πάει σε τόσες οντισιόν που τώρα πολλές φορές λέω, δεν το πιστεύω ότι με παίρνει κάποιος χωρίς να περάσει την πρώτη, τη δεύτερη την πέμπτη φάση και στο τέλος να μου πουν “όχι”. Έχω ακούσει πολλά όχι και έχω πει πολλές φορές τα παρατάω. Ο πατέρας μου πάντα με στήριξε», δήλωσε και συνέχισε

«Δεν το περίμενα να συμβεί αυτό στην Αργυρώ. Δεν περίμενα τόσο γρήγορα να εμφανιστεί ένας άνθρωπος στη ζωή της. Αυτό με δυσκόλεψε λίγο το πώς θα το χειριστώ, αλλά όλα βρίσκονται».

«Με σοκάρει η ιδέα, προσπαθούσα να παίρνω απόσταση»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο της Lacta για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (δείτε το εδώ) και το πρωί της Παρασκευής (26/11), μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τη συγκεκριμένη δουλειά.

«Αυτή η ταινία, η πολύ μικρή ταινία, έγινε με πολύ μεγάλη αγάπη και σεβασμό. Δύσκολο πολύ. Είναι πράγματα που δεν αγγίζονται εύκολα αυτά και αυτό που είπαμε όλοι είναι ότι έστω και μια γυναίκα να ζητήσει βοήθεια, έχουμε πετύχει τον σκοπό μας.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η τελευταία, αυτή που με ρίχνει από τον γκρεμό. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη και πρακτικά και συναισθηματικά, πήγαμε στα άκρα. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο κενή συναισθηματικά γιατί αν το άφηνα όλο αυτό το πράγμα να με επηρεάσει και να μπει μέσα μου, δε θα μπορούσα να παίξω. Με σοκάρει η ιδέα. Όσο κράτησαν τα γυρίσματα, προσπαθούσα να παίρνω απόσταση από αυτό, να μην το σκέφτομαι, να κάνω απλά τη δουλειά μου. Όταν τελείωσε όλο αυτό, με τα μηνύματα που έλαβα, υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη, δεν μπορώ να το διανοηθώ.

Τόσο ακραίες καταστάσεις δεν έχω βιώσει αλλά πολλές φορές η «αγάπη» είναι πολύ χειριστική. Αυτό το κτητικό «θέλω να είμαστε για πάντα μαζί» και «να είσαι για πάντα μόνο δικιά μου» και «δε θα σε αγαπήσει ποτέ κανείς όπως εγώ» είναι πράγματα λίγο περίεργα, τέτοια έχω βιώσει. Λίγο πολύ όλοι έχουμε βιώσει χειριστικές καταστάσεις. Δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.