«Δεν έκρυψα ποτέ πως είμαι ομοφυλόφιλος!» - "Κόλαφος" ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

«Και στρέιτ να ήμουν, δεν θα έκανα οικογένεια»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν έκρυψα ποτέ πως είμαι ομοφυλόφιλος!» -

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, το μεσημέρι της Κυριακής 6/3, στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» . Ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, ξέρουν όλοι πως ότι έχει να πει το λέει χωρίς να κρύβεται ποτέ πίσω από το δάχτυλο του.

Έτσι μίλησε με ειλικρίνεια για την προσωπική του ζωή αλλά και για τα δημοσιεύματα που τον ενοχλούν σχετικά με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, στην οποία βρίσκεται ο ίδιος στο πάνελ

Οι δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για την προσωπική του ζωή

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο ρεπόρτερ τον ρώτησε για την δημιουργία οικογένειας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν το λες για το θέμα περί ομοφυλοφιλίας φαντάζομαι, γιατί είναι κάτι το οποίο δεν το έχω κρύψει ποτέ. Δεν είναι new entry, δηλαδή, δεν είναι είδηση το να το αναφέρω και είναι ενδιαφέρον πως πάει η κουβέντα εκεί γιατί υπάρχουν κάποιοι νέοι άνθρωποι που έχουν βγει στη λεγόμενη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που δεν ξέρουν ότι εμείς οι παλαιότεροι έχουμε κάνει το λεγόμενο outing μας πολλά χρόνια πριν. Νομίζουν ότι είμαστε στην ντουλάπα κρυμμένοι».

«Να ενημερώσουμε λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους ότι οι παλαιότεροι δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε τρία χρόνια outing, να βγαίνουμε με πανό και να λέμε «ξέρετε, είμαι ομοφυλόφιλος» για να ικανοποιούνται και να μην μας λένε ομοφοβικούς» συμπλήρωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο Μεγάλο Κανάλι. «Και στρέιτ να ήμουν, δεν θα έκανα οικογένεια γιατί πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ.

«Είναι η εμπειρία ζωής και θανάτου...»

Το μεσημέρι της Τρίτης (18/1) ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος προχώρησε σε μία εξαιρετικά συγκινητική εξομολόγηση στο Love it, όπου μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο, με αφορμή την υπόθεση του Βαλάντη και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

«Ναι. Είναι κάτι που δεν το έχω πει ποτέ δημόσια. Είναι η πρώτη φορά, μιας και έτυχε να με ρωτήσεις. Γι’ αυτό καταλαβαίνω τον Βαλάντη.

Όταν έχεις βιώσει την πιο κορυφαία εμπειρία που είναι η εμπειρία ζωής και θανάτου, όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με κάτι τόσο σοβαρό, αλλάζουν πολλά πράγματα μέσα σου.

Βλέπεις αλλιώς τα πράγματα. Σε μερικά πράγματα μαλακώνεις, σε άλλα γίνεσαι ωμά ρεαλιστής. Τα πολύ δυσάρεστα πράγματα τα αποδέχεσαι και τα ονοματίζεις πιο εύκολα. Είναι η πρώτη φορά, δεν ήθελα ποτέ να μιλήσω γι’ αυτό δημόσια», είπε χαρακτηριστικά.

«Συγγνώμη αν σε έφερα σε δύσκολη θέση, ίσως ήταν λάθος μου», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.