Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Η δήλωση ''καρφί'' του Άγγελου Μπράτη για την Μέγκι Ντρίο - «Πραγματικά με ρωτάτε κάτι τέτοιο;»

Με έντονο ύφος στην κάμερα!

Η δήλωση ''καρφί'' του Άγγελου Μπράτη για την Μέγκι Ντρίο - «Πραγματικά με ρωτάτε κάτι τέτοιο;»
News 07.03.2022 09:41
Από Ελένη Μήτση

Ο Άγγελος Μπράτης "πιάστηκε" από την κάμερα του Τι λες Τώρα και τον είδαμε να κάνει δηλώσεις μέσα από το αυτοκίνητο του το μεσημέρι της Κυριακής 6/3. Ο σχεδιαστής εκφράζει συνεχώς τις απόψεις του για ό,τι και αν ερωτηθεί χωρίς ίχνος υποκρισίας. Έτσι λοιπόν, όταν η συζήτηση πήγε στη Μέγκι Ντρίο, έκανε μια ακόμη αιχμηρή δήλωση.

Ο Μπράτης για άλλη μια φορά όχι μόνο δε μάσησε τα λόγια του, άλλα εκνευρίστηκε με το όνομα που άκουσε, λέγοντας πως οριακά δεν ξέρει το μοντέλο.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη για τη Μέγκι Ντριο

«Πραγματικά με ρωτάτε κάτι τέτοιο; Δεν την γνωρίζω την Μέγκι Ντρίο, μια φορά την είδαμε την κοπέλα σε μια audition…Ξέρετε εγώ κριτής είμαι, δεν κάνω παρέα με τα παιδιά» είπε ο Άγγελος Μπράτης.

Λίγα λόγια για τη ζωή του σχεδιαστή

Ο Άγγελος Μπράτης γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και κατάλαβε πολύ γρήγορα ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτόν το χώρο. Έχει πει χαρακτηριστικά ότι στην ηλικία των επτά ετών αποφάσισε τον επαγγελματικό του προσανατολισμό, ενώ μέχρι και σήμερα επιμένει να λέει ότι είναι μόδιστρος και όχι σχεδιαστής μόδας. Η μητέρα του (σ.σ. Είναι μοδίστρα) είναι αυτή που του έδωσε τα πρώτα ερεθίσματα και μάλιστα για εκείνη προοριζόταν και η πρώτη του δημιουργία, ένα πουκάμισο σε γκρι/σιελ απόχρωση.

Φυσικά δεν έμεινε εκεί παρά σπούδασε μόδα στη σχολή Βελουδάκη ενώ στην πορεία πήρε το μάστερ του στο διάσημο ArtEZ Institute of Arts στο Άμστερνταμ και στην πορεία δούλεψε στο Παρίσι και στη Ρώμη μέχρι τελικά το 2005 να επιστρέψει στην Αθήνα και να φτιάξει το δικό του, προσωπικό ατελιέ.

Η οικονομική κρίση ανάγκασε και τον ταλαντούχο Άγγελο να φύγει και πάλι στο εξωτερικό. Όπως πολλοί δημιουργικοί άνθρωποι, έτσι και ο Άγγελος Μπράτης είδε την κρίση σαν μια ευκαιρία να εξελιχθεί, να μάθει ακόμα περισσότερα πράγματα. Τα βήματά του τον οδήγησαν και πάλι στην Ιταλία, όπου δούλεψε στον ιστορικό οίκο Vionnet αλλά και στον Roberto Cavalli, ενώ ποτέ δε σταμάτησε να ασχολείται και με τις δικές του συλλογές.

Το 2011 ήταν μία χρονιά-σταθμός για την καριέρα του καθώς κέρδισε το διαγωνισμό Who is on Next? Που διοργάνωσε η ιταλική Vogue, στο τιμόνι της οποίας ήταν τότε η αξέχαστη Franca Sozzani. Στη συνέχεια, το 2015, παρουσίασε τη Spring/Summer 2015 συλλογή του, με τίτλο Mralis στο Teatro Armani, που φυσικά ανήκει στον Giorgio Armani. Το γεγονός αυτό ήταν κομβικής σημασίας για να τον μάθουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι στο εξωτερικό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έχει ένα είδος ματαιοδοξίας, δεν μπορείς να...» - Οι δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη για το GNTM

Η νέα κοινή εμφάνιση του Μπράτη και της Παπαβλασοπούλου μετά το GNTM - Εκεί θα τους δούμε

Share