Ο Καλυβάτσης "έσπασε" τη σιωπή του για Κανάκη και Παναγιωτόπουλο - «Έφυγα από Θεσσαλονίκη γιατί...»

«Αν ήμουν σε μια τέτοια ομάδα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Καλυβάτσης

Καλεσμένος στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, με σκοπό να σχολιάσει όλα όσα απασχολούν τον τελευταίο καιρό το χώρο της υποκριτικής, αλλά και της τηλεόρασης, με τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις να είναι δεκάδες και τα δικαστήρια κατά των καταγγελόμενων να έχουν ξεκινήσει.

Ο ηθοποιός είναι γνωστό πως συνεργαζόταν με τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια, τα οποία έγραφαν πως ήξερε για τα ροζ βίντεο που είχε στην κατοχή του και διέρρευσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, χωρίς την έγκριση των πρώην συντρόφων του.

Ωστόσο, όταν ήρθε η συζήτηση στα γεγονότα αυτά ο Σωτήρης Καλυβάτσης ανέφερε πως η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα χειρίστηκε το θέμα σωστά και πως και ο ίδιος έτσι θα αντιδρούσε.

Οι δηλώσεις του Καλυβάτση για Κανάκη και Παναγιωτόπουλο

«Όταν ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα μόνιμα, ήρθα με το σκάφος και πολύ το χάρηκα. Φυσικά και τα θυμάμαι εκείνα τα χρόνια. Ήρθα 11 Νοεμβρίου του 2007. Ήρθα χωρίς να έχω κλείσει κάποια δουλειά. Το μόνο που είχα κλείσει ήταν θέση στη μαρίνα για να μπορέσω να δέσω γιατί ερχόμουν με το “σπίτι” μου. Έδεσα στον Πειραιά, κατέβηκα στο Πασαλιμάνι και σιγά σιγά άρχισα να απλώνω τα πλοκάμια μου», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Και συνέχισε: «Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη γιατί γύρισα σελίδα στη ζωή μου. Έπαψε να υπάρχει η συνεργασία με τον Αντώνη, γύρισα σελίδα και πήγα παρακάτω. Το είχα ανάγκη αυτό, να φύγω. Ήμασταν οι μόνοι που δουλεύαμε τότε σε ένα κανάλι των Αθηνών από τη Θεσσαλονίκη. Και τώρα τα παιδιά είναι οι μόνοι που το κάνουν».

Για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, απάντησε: «Αν ήμουν σε μια τέτοια ομάδα, κι εγώ προφανώς θα το αντιμετώπιζα όπως και τα παιδιά. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με τον Στάθη, τον γνώριζα ελάχιστα, δεν είχα κάνει ποτέ παρέα μαζί του».

Ο πραγματικός λόγος που "τα έσπασε" με τον Καλυβάτση ο Κανάκης

Ήταν δύο καρδιακοί φίλοι, που όμως τα «έσπασαν». Ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης έγραψαν μοναδική ιστορία, ξεκινώντας από το «Κομφούζιο» και συνεργαζόμενοι για αρκετά χρόνια, προτού τελικά χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο ηθοποιός, μαζί με τον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα», συνέχισαν την τηλεοπτική τους πορεία με την εκπομπή «ΑΜΑΝ τα καθάρματα», μέσα από την οποία μάλιστα είχαν γίνει ιδιαίτερα αγαπητοί.

Ξαφνικά όμως ο καθένας αποφάσισε να ακολουθήσει την δική του πορεία κι έτσι τον Σωτήρη Καλυβάτση τον παρακολουθούσαμε κυρίως σε ρόλο ηθοποιού, ενώ ο Αντώνης Κανάκης συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Πολλοί κάνανε λόγο για μία δυνατή φιλία μεταξύ των δύο παρουσιαστών, όμως έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας στα τηλεοπτικά δρώμενα, φήμες τους θέλανε να τσακώθηκαν και δεν ήθελε να βλέπουν ο ένας τον άλλον ούτε ζωγραφιστό. Ο λόγος;

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr