«Ήμασταν μουδιασμένοι, στεναχωρημένοι και σοκαρισμένοι» - ''Καταπέλτης'' η Θεοδώρα Σιάρκου για Φιλιππίδη

Όσα αποκάλυψε στο Mega Kαλημέρα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήμασταν μουδιασμένοι, στεναχωρημένοι και σοκαρισμένοι» -  ''Καταπέλτης'' η Θεοδώρα Σιάρκου για Φιλιππίδη

Η Θεοδώρα Σιάρκου μίλησε στην κάμερα του Μega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, στην οικογένεια της και τον άντρα της. Η ηθοποιός δε μπόρεσε να μη δώσει και εκείνη τη δική της δήλωση για όσα συμβαίνουν γύρω από το Metoo και το θέατρο. Αναφορικά με τον συνάδελφο της Πέτρο δεν έκρυψε την στεναχώρια της καθώς στο παρελθόν είχε αναφέρει τι περίμενε από τον ίδιο και τι όχι.

Όσο για την προσωπική της ζωή, δεν κρύβει την ευτυχία της στο πλάι του άντρα της μαζί βέβαια με τα δύο παιδιά που έχουν φέρει στον κόσμο, τα οποία προσπαθεί να επαναφέρει πολλές φορές στην τάξη, γιατί όχι βάζοντας και καμία φωνή, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Oι δηλώσεις της Θεοδώρας Σιάρκου

«Ήμασταν μουδιασμένοι, στεναχωρημένοι και σοκαρισμένοι με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένειά της. Όπως είπε ο σύζυγός της είναι επαγγελματίας δύτης. «Από την αρχή που τον γνώρισα βουτάει, γυρίζει σε όλα τα ναυάγια της Ελλάδας. Όποιος είναι φειδωλός με τα χρήματα είναι και με τα συναισθήματα του, δεν θα μπορούσα να είχα σύντροφο φραγκοφονιά» δηλώνει η ηθοποιός.

Τα παιδιά της, ο γιος της και η κόρη της είναι 13 ετών και 10, αντίστοιχα και αποκαλύπτει πως είναι φωνακλού μαμά και δεν τα έχει όλα υπό έλεγχο, ενώ επισημαίνει πως πλησιάζοντας τα 50, μόνο το ρόλο μαμάδων θα παίζει.

Η Θεοδώρα Σιάρκου βρίκεται φέτος στο θέατρο «Χυτήριο» στην παράσταση «Παιχνίδια στη σοφίτα», ένα έργο που όπως λέει δείχνει πώς ο πλούτος μπορεί να διαφθείρει ορισμένες προσωπικότητες.

Λίγα λόγια για τη ζωή της ηθοποιού

Η Θεοδώρα Σιάρκου (γεν. 22 Σεπτεμβρίου 1972) είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Ξεκίνησε τις σπουδές της πάνω στην υποκριτική στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1995. Το 1993, παράλληλα με τις σπουδές της, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση με ένα μικρό ρόλο στο καστ της κωμικής σειράς του Mega Channel Το δις εξαμαρτείν.

Παρέμεινε στο καστ της σειράς, με το ρόλο της δημοσιογράφου του Media Channel Κατερίνας για τρεις σεζόν, μέχρι το 1996. Στο θέατρο έκανε το ντεμπούτο της το 1995 συνεργαζόμενη με τον Μιχάλη Κακογιάννη στις Τρωάδες του Ευριπίδη στη Επίδαυρο.

Ακολούθησαν μικροί ρόλοι στις τηλεοπτικές σειρές Εμείς κι Εμείς και Ο ιός του πατέρα ενώ συνέχισε την πορεία της στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό τη σεζόν 1998-1999 με το ρόλο της Τουρκάλας Λεϊλά Οσγκούν στην καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου Η Λάμψη, στον ANT1. Η σεζόν εκείνη της σειράς σημείωσε μεγάλη επιτυχία κι έτσι μετά την ολοκλήρωση της ιστορίας εκείνης δέχτηκε εκ νέου πρόταση να παραμείνει στη σειρά και τη σεζόν 1999-2000 με νέο ρόλο.

Έτσι την επόμενη σεζόν παρέμεινε στο πρωταγωνιστικό καστ της Λάμψης με το ρόλο της Έλλης. Μετά τηνν επιτυχημένη της πορεία στη σειρά είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις δύο πρώτες σεζόν της δραματικής σειράς του MEGA Αέρινες Σιωπές, με το ρόλο της Δώρας Παναγιώτου. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια ακολούθησαν διάφοροι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις σειρές Το πιο γλυκό μου ψέμα, Ελλάς το μεγαλείο σου, Μη μασάς το παραμύθι, Οι Βαρβάτοι ενώ έλαβε μέρος σε ιστορίες των σειρών Το Κόκκινο Δωμάτιο και Επτά Θανάσιμες Πεθερές.

Τα επόμενα χρόνια εργάστηκε αποκλειστικά στο θέατρο λαμβάνοντας μέρος σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων. Τη σεζόν 2020-2021 επέστρεψε τηλεοπτικά έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο.