Σωτήρης Καλυβάτσης για κίνημα #metoo: «Μας χρειάζεται ένα διάλειμμα, όχι διάλειμμα κουκουλώματος όμως»

«Έχουμε κι άλλα να δούμε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σωτήρης Καλυβάτσης για κίνημα #metoo: «Μας χρειάζεται ένα διάλειμμα, όχι διάλειμμα κουκουλώματος όμως»

Το πρωί της Δευτέρας 7/3 ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo δηλώνοντας χαρακτηριστικά «πως τίποτα πλέον δε μπορεί να σταθεί ικανό να τον σοκάρει μετά από όλα όσα έχουμε δει και ακούσει».

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Καλυβάτση

«Γανωθήκαμε μου φαίνεται. Ακούμε, το καταπίνουμε και πάμε παρακάτω. Τι να μας σοκάρει παραπάνω; Έχει κι άλλα να δούμε, είμαι σίγουρος. Μας χρειάζεται ένα διάλειμμα, όχι διάλειμμα κουκουλώματος όμως, να βάλουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί.

Εδώ και χρόνια τα έχω διαχωρίσει. Στη δουλειά πάμε για τη δουλειά, δεν πάμε για να τα φτιάξουμε, να γίνουμε φίλοι. Θέλω να γίνεται η δουλειά. Ο καθένας μπορεί να έχει ιδιοτροπίες όμως κάνουμε τη δουλειά μας και πάμε παρακάτω» είπε ο ηθοποιός.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη περίοδο της καραντίνας, ο ηθοποιός δήλωσε πως ήταν ένας χρόνος τον οποίο χάρηκε καθώς τα προηγούμενα 4-5 έτη δούλευε ασταμάτητα. Το ευχαριστήθηκα γιατί για 4-5 χρόνια ήμουν ασταμάτητος. Το είδα σαν δώρο. Στην αρχή το διασκέδασα. Μετά έπρεπε κάτι να κάνω. Αρχίσαμε τα ντουλάπια, να βιδώμουμε».

Ο πραγματικός λόγος που "τα έσπασε" με τον Σωτήρη Καλυβάτση

Ήταν δύο καρδιακοί φίλοι, που όμως τα «έσπασαν». Ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης έγραψαν μοναδική ιστορία, ξεκινώντας από το «Κομφούζιο» και συνεργαζόμενοι για αρκετά χρόνια, προτού τελικά χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο ηθοποιός, μαζί με τον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα», συνέχισαν την τηλεοπτική τους πορεία με την εκπομπή «ΑΜΑΝ τα καθάρματα», μέσα από την οποία μάλιστα είχαν γίνει ιδιαίτερα αγαπητοί.

Ξαφνικά όμως ο καθένας αποφάσισε να ακολουθήσει την δική του πορεία κι έτσι τον Σωτήρη Καλυβάτση τον παρακολουθούσαμε κυρίως σε ρόλο ηθοποιού, ενώ ο Αντώνης Κανάκης συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Πολλοί κάνανε λόγο για μία δυνατή φιλία μεταξύ των δύο παρουσιαστών, όμως έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας στα τηλεοπτικά δρώμενα, φήμες τους θέλανε να τσακώθηκαν και δεν ήθελε να βλέπουν ο ένας τον άλλον ούτε ζωγραφιστό. Ο λόγος;

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr