Ευδοκία Ρουμελιώτη - Νικηφόρος Χαραγκιώνης: Ταξίδι ''αστραπή'' για το αγαπημένο ζευγάρι - Που βρέθηκαν;

Η τρυφερή φωτογραφία

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ευδοκία Ρουμελιώτη - Νικηφόρος Χαραγκιώνης: Ταξίδι ''αστραπή'' για το αγαπημένο ζευγάρι - Που βρέθηκαν;

H Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της Νικηφόρος Χαραγκιώνης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της και όποτε οι δυο τους βρίσκουν χρόνο να κάνουν ένα διάλειμμα από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, προσπαθούν να τον περνάνε μαζί. Έτσι και σήμερα 7/3, Καθαρά Δευτέρα, η ηθοποιός που έκανε πρόσφατα μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της, ταξίδεψε με τον επιχειρηματία στο Γαλαξίδι.

Οι δυο τους είναι ήδη 14 χρόνια μαζί ωστόσο ο έρωτάς τους δεν έχει σβήσει και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα με την νέα τους ρομαντική απόδραση. Η αγαπημένη ηθοποιός πολλές φορές μιλάει δημόσια με πολύ όμορφα λόγια για τον σύζυγό της και την όμορφη οικογένεια που έχουν μαζί.

Με αφορμή το ταξίδι τους στο Γαλαξίδι, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία ποζάρει με τον σύζυγό της στην άκρη της θάλασσας, ενώ έγραψε: «Στα αλευρομουτζουρωματα λέμε ΝΑΙ!!».

Η ρομαντική απόδραση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη και του συζύγου της στο Γαλαξίδι

Οι δηλώσεις της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την οικογένειά της

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη Δέσποινα Τσόκου μίλησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην μητρότητα, στη σχέση που έχει με τα παιδιά του συζύγου της αλλά και στην υιοθεσία που πάντα ήθελε να κάνει και τελικά δεν ολοκληρώθηκε.

«Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά του συζύγου μου. Ο σύζυγός μου μου λέει να χαλαρώσω και πως είμαι καλή μητριά. Αυτός που το πέρασε πιο δύσκολα όλο αυτό, ήταν ο γιος μου. Γιατί ο Δημήτρης ήταν πολύ μικρός, ήταν με ένα παιδάκι, ένα αδερφάκι στο σπίτι, οπότε το παιδάκι αυτό έφυγε ξαφνικά.

Ο Δημήτρης νομίζω ότι πέρασε το μεγαλύτερο ζόρι. Και αν με ρωτήσεις για όλο αυτό που έγινε, κουβαλάω ενοχές για τον Δημήτρη, ότι δεν έπρεπε να του το κάνω αυτό. Δεν νομίζω να τον ξαναδώ. Αυτό το παιδί θα είναι για πάντα μέσα μου, είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θέλω να είναι καλά. Δεν ελπίζω σε κάτι».