Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Μας έδειξαν με μια φωτογραφία πως πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα

Η ανάρτηση στο Instagram

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Μας έδειξαν με μια φωτογραφία πως πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι εδώ και πολλά χρόνια μαζί, ενώ είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε κάθε τους εμφάνιση. Σήμερα 7/3 και με αφορμή την Καθαρά Δευτέρα το ζευγάρι βρέθηκε στο βουνό για να πετάξει τον δικό του χαρταετό και απαθανάτισαν για εμάς την όμορφη στιγμή.

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να μην τα κατάφεραν, η αγαπημένη τραγουδίστρια όμως με τον σύζυγό της πέταξαν τον χαρταετό τους με απίστευτη επιτυχία και το μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους ακόλουθους, ώστε να ευχηθούν σε όλους «Καλή Σαρακοστή».

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη

Η εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για τον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη

Στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή της, «Προσωπικά», βρέθηκε, η Έλενα Παπαρίζου και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την παιδική της ηλικία και το τραύμα που κουβαλάει από εκείνη την περίοδο, ενώ μοιράστηκε διάφορες ιστορίες από την προσωπική της ζωή αλλά και την καριέρα της.

Η Έλενα Παπαρίζου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη.

Η Έλενα Παπαρίζου, αποκάλυψε πως δεν ήταν ποτέ του γάμου, όμως με τον Ανδρέα ένιωσε πράγματα πρωτόγνωρα, γεγονός που την έκανε να μην έχει δεύτερες σκέψεις. «Δεν ήμουν ποτέ του γάμου, δεν το ονειρευόμουν. Με τον Ανδρέα ένιωσα κάτι που δεν έχω ξανανιώσει. Μ΄αρέσει έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είτε είναι καλό είτε κακό» είπε χαρακτηριστικά.