Υπηρέτης του Λαού: Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στο κοινό η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ζελένσκι

Πως αντέδρασαν οι χρήστες του Twitter

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Υπηρέτης του Λαού: Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στο κοινό η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ζελένσκι

Αποκλειστικά προβάλλεται από σήμερα 7/3 μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, η σειρά στην οποία πρωταγωνίστησε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι πρωτού γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας, Υπηρέτης του Λαού. Με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα της σειράς, λοιπόν, οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι παρακολουθούν και όλες τις εξελίξεις που συμβαίνουν στην Ουκρανία, θέλησαν να εκφράσουν την γνώμη τους δημόσια για τα όσα είδαν, μετά το τέλος του επεισοδίου.

Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν αρκετά καλές, με το πρώτο επεισόδιο της σειράς να αποτελεί ''τροφή'' για σκέψη σε όλους όσους παρακολουθούν τον πρόεδρο της Ουκρανίας το τελευταίο διάστημα, ενώ όπως πάντα υπήρξε και αντίπερα όχθη σχετικά με τα προσόντα του Ζελένσκι στην θέση που έχει αναλάβει.

Ένα πράγμα που σίγουρα δεν άρεσε καθόλου στο κοινό είναι το γεγονός ότι η σειρά διήρκησε μόνο 25 λεπτά, ενώ διακόπηκε αρκετά απότομα για να προβληθεί σύμφωνα με το πρόγραμα του καναλιού η σειρά «Ήλιος».

Οι πρώτες εντυπώσεις του κοινού για την σειρά που πρωταγωνιστεί ο Ζελένσκι όπως διατυπώθηκαν στο Twitter

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Τι συμβαίνει όταν ένας συνηθισμένος, τίμιος άνδρας εκλέγεται Πρόεδρος μιας χώρας;

Ο Βασίλι Πέτροβιτς Χολομπόροντκο είναι ένας ταπεινός δάσκαλος, ο οποίος είναι εξοργισμένος με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα του. Ένας μαθητής τον τραβάει βίντεο τη στιγμή που ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση και το ανεβάζει στο YouTube, όπου γίνεται viral.

Όλοι οι πολίτες ταυτίζονται με το ξέσπασμα του Βασίλι και αρχίζουν να συγκεντρώνουν χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία του ώστε να γίνει Πρόεδρος. Και προς έκπληξη όλων εκλέγεται. Ο «Υπηρέτης του Λαού» ακολουθεί τον Βασίλι στη νέα του ζωή ως Πρόεδρος και προβάλλει τον τρόπο που διαχειρίζεται τις προσδοκίες, όχι μόνο ενός έθνους, αλλά και εκείνες της οικογένειας και των φίλων του.

Ο Βασίλι δεν θέλει να αλλάξει τίποτα από τη ζωή του. Θέλει να μείνει ο ίδιος, να μείνει στο διαμέρισμά του με τους γονείς του, να δανείζεται χρήματα από τους φίλους του, στο τέλος του μήνα, και να πηγαίνει στη δουλειά με το ποδήλατο.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως πλέον είναι ο πιο ισχυρός άντρας της χώρας. Θα αποκαρδιώσουν οι σκοτεινές δυνάμεις τον Βασίλι ή ο ταπεινός δάσκαλος θα καταφέρει να επιβιώσει ενάντια στη διαφθορά;