Φωτογραφία από το πατρικό σπίτι της Ιωάννας Μαλέσκου στην Πρέβεζα

Έφυγε εκτός Αθηνών μετά το "κόψιμο" της εκπομπής της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία από το πατρικό σπίτι της Ιωάννας Μαλέσκου στην Πρέβεζα

Μια ολόκληρη εβδομάδα εκτός ΣΚΑΙ θα βρεθεί η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Για το λόγο αυτό λοιπόν, η παρουσιάστρια αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα για τις ημέρες αυτές με σκοπό να κάνει λίγες διακοπές μαζί με τους γονείς της.

Η Ιωάννα ταξίδεψε μέχρι την πανέμορφη Πρέβεζα για να δει την μητέρα της και τον πατέρα της και να χαλαρώσει στο πατρικό της σπίτι. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία με τον μπαμπά της για να μας δείξει πόσο μοιάζουν.

Η φωτογραφία από το πατρικό σπίτι της Ιωάννας Μαλέσκου

Λίγο αργότερα πραγματοποίησε και μια νέα ανάρτηση την οποία έκανε μέσα από το σπίτι των γονιών της!

Ιωάννα Μαλέσκου πατρικό σπίτι

Η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Τι λες Τώρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (5/3) η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα διάφορα περιστατικά που της έχουν συμβεί στον αέρα της εκπομπής της, ενώ άφησε και μερικές αιχμές για το τηλεοπτικό της μέλλον, την ώρα που τα νούμερα τηλεθέασης του Love it έχουν πάρει την κάτω βόλτα.

«Αυτή είμαι. Θέλω να μιλάω μέσα από αυτό που κάνω. Δεν έχω τα τόσα χρόνια πορείας και επαγγελματικής διαδρομής ώστε να ξέρω ίσως πως να διαχειρίζομαι μια κατάσταση που μπορεί να συμβεί στον τηλεοπτικό αέρα. Ξέρω ότι στη ζωή μου έχω μάθει τα αντανακλαστικά μου να τα ενεργοποιώ.

Τα κακόβουλα σχόλια δεν με επηρεάζουν. Με επηρέαζαν, ναι είναι αλήθεια, αλλά εντάξει όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια ωστόσο, τον λόγο πήρε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος είπε: «Το ρεπορτάζ είναι ολόφρεσκο, το επιβεβαίωσα και λέει πως η Ιωάννα Μαλέσκου έχει κάνει όχι ένα αλλά δύο ραντεβού με το STAR. Είχε ακουστεί για το OPEN αλλά όχι, η Ιωάννα Μαλέσκου συζήτάει για διάφορα πράγματα με το STAR και υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας. Συζητάει για συγκεκριμένη, καθημερινή ζώνη».