Δεν το ''χωράει'' ο νους της Αθηνάς Ευμορφιάδη - Η τρομακτική εικόνα της μέσα στο Survivor 5

Έκανε post στο Instagram!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν το ''χωράει'' ο νους της Αθηνάς Ευμορφιάδη -  Η τρομακτική εικόνα της μέσα στο Survivor 5

H Αθηνά Ευμορφιάδη μετά την οικειοθελή αποχώρηση της από το Survivor, έχει γυρίσει στην Ελλάδα και προσπαθεί να έχει όσο περισσότερες μνήμες γίνεται από την παραμονή της στο παιχνίδι. 'Oπως οι περισσότεροι παίκτες έτσι και εκείνη βλέπει τα best of από τους στίβους που έτρεξε ή από την ζωή στη καλύβα και σίγουρα με κάποιες εικόνες σοκάρεται.

Με ένα post στο Instagram μας απέδειξε η αθλήτρια πως δεν είχαν καθρέφτη στο νησί, για αυτό και δε μπορεί να πιστέψει με τίποτα το πόσο την αδυνάτισε η παραμονή της στον Δομίνικο. Έχασε σχεδόν δέκα κιλά, παρ' όλο που έφαγε καλά πριν μπει μέσα . 'Oλα αυτά ωστόσο είναι παρελθόν και η Αθηνά είχε την ανάγκη μέσα από την ανάρτηση της, να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν.

Το post της Αθηνάς Ευμορφιάδη για την απώλεια κιλών

«Σοκαριστικό! κοιτάω ξανά και ξανά την εικόνα μου δεν πίστευα στα μάτια μου το ποσά κιλά είχα χάσει. Όταν κοίταξα το πρόσωπο μου στον καθρέφτη σοκαριστικά .μπήκα 67kg και βγήκα 58kg αν και έχω τις αμφιβολίες μου γιατί έτρωγα μέρες πριν ζυγιστώ πότε 10kg σίγουρα. .ευτυχώς που η TV προσθέτει κιλά γιατί η Πραγματικότητα τρομάζει.Ήμουν αληθινή, σεβαστική απέναντι στους Συμπαίκτες μου.

έλεγα μόνο την αλήθεια μου άργησα να ξεπεράσω τον όρο ριάλιτι ήξερα ότι θα με επηρεάσει και με επηρέασε.. μπήκα για να αγωνιστώ τίποτα παραπάνω ήξερα και ήξεραν όλοι το ποσό καλή αθλήτρια θα ήμουν εκεί! Με το ψυχολογικό κομμάτι όμως δεν μπορείς να τα βάλεις όταν ηρέμησα και ήρθαν οι νίκες εγώ αποφάσισα να φύγω πίστευα ότι αυτό ήταν το σωστό…

καταβάθος εκεί ήθελα να ήμουν! είχα πολλά να δώσω το ένιωθα δεν είχα Ολοκληρώσει τον στόχο μου θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε δυο φορές! που ξοδέψατε από το Στέρημα σας για να με κρατήσετε ζωντανή στο παιχνίδι. Όσους απογοήτευσα ζήτω συγνώμη! Καλή Σαρακοστή σε όλους υγεία και αγάπη στην ζωή σας!!!»

Έτοιμη η Αθηνά να κάνει το δεύτερο παιδάκι της

Όπως θυμόμαστε, η τρομερή παίκτρια, είχε αποχωρίσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης της Καραϊνικής, καθώς της έλειπε υπερβολικά το παιδί της, συγκεκριμένα είχε αναφέρει πως νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά πίσω στη Ελλάδα, και ήταν στα τάρταρα η ψυχολογία της εξαιτίας αυτού.

Μεταξύ άλλων δεν γινόταν να μην αναφερθεί στα μελλοντικά της σχέδια αλλά και στους ανθρώπους που άφησε πίσω στο παιχνίδι με τους οποίους είχε δεθεί.

Πώς νιώθεις βλέποντας πια απέξω την Ευρυδίκη;

Δεν σου κρύβω πως μου λείπει ήδη. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο ήρθα τόσο κοντά. Μας έδεσε και το πρόβλημα υγείας που περάσαμε και oι δύο. Πλέον είμαι έξω, τη στηρίζω και την περιμένω. Την αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω, όταν βγει, να συνεχιστεί αυτή η όμορφη σχέση που αποκτήσαμε. Η Ευρυδίκη είναι ένα παρεξηγημένο κορίτσι, κι έμαθα πολλά από αυτήν. Αγωνιστικά, μπορεί να μην είναι η πιο γρήγορη παίκτρια, αλλά τα κάνει όλα με μεγάλη ηρεμία. Λέει «θα μπω στο στίβο μάχης και δεν με ενδιαφέρει τίποτα, θα κάνω αυτό που μπορώ και με νοιάζει μονό το ότι προσπάθησα». Γι' αυτό καταφέρνει να βρίσκει το στόχο. Είναι ήρεμη και το απολαμβάνει. Ακριβώς το αντίθετο από ό,τι έκανα εγώ. Έμπαινα στο στίβο και σκεφτόμουν ότι θα τραυματιστώ. Είμαι ενεργή αθλήτρια και φοβόμουν ότι όλο αυτό θα μου κάνει κακό.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη αποκαλύπτει

Τώρα που επέστρεψες πώς είσαι σωματικά;

Αυτήν τη στιγμή είμαι με έναν ώμο σε πολύ άσχημη κατάσταση, το ισχίο μου με ταλαιπωρεί, η μέση μου επίσης. Χρειάζομαι ξεκούραση και αποκατάσταση. Επίσης δεν το περίμενα ποτέ, αλλά κάποιες φορές δεν θυμάμαι ονόματα ανθρώπων ή πράγματα που γίνονταν μέσα στο παιχνίδι. Αυτό θέλει λίγο χρόνο, αλλά θα φτιάξει.

Σχέδια υπάρχουν;

Όπως είχα αναφέρει και μέσα στο παιχνίδι, η ζωή μου είναι έτοιμη εδώ έξω και με περιμένει. Ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει μόνη μου, με πολύ κόπο και πολλή αγάπη. Δεν μπήκα σε κανένα τηλεοπτικό παιχνίδι για να φτιάξω τη ζωή μου. Τα έχω καταφέρει όλα με τη δική μου αξία και τα δικά μου χέρια. Το έργο που θα συνεχίσω να κάνω για όσο βαστούν τα πόδια μου είναι η ενασχόληση μου με τα παιδιά. Τα αγαπώ πολύ και δουλεύω σκληρά για να βγουν αξιοπρεπή και με αρχές στην κοινωνία. Επίσης θέλω να επιστρέψω στους αγώνες μου και να φτιάξω την οικογένεια μου με τον Γιάννη, να γίνω σύντομα ξανά μανούλα!