To ''άδειασμα'' του Αντώνη Κανάκη στον Αναστάσιο Ράμμο - «Μην του το πείτε απότομα και τρομάξει»

Όσα σχολίασε η ομάδα των Αρβύλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
To ''άδειασμα'' του Αντώνη Κανάκη στον Αναστάσιο Ράμμο - «Μην του το πείτε απότομα και τρομάξει»

Το βράδυ της Δευτέρας 7/3 ο Αντώνης Κανάκης μεταξύ των όσων σχολιάζει στο Ράδιο Αρβύλα δε μπόρεσε να μην σταθεί σε μια ατυχή δήλωση του Αναστάσιου Ράμμου στο Super Κατερίνα. Ο τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα με το Total Blackout, η οποία σύμφωνα με τα νούμερα πήγε αρκετά καλά. Έτσι λοιπόν η Καινούργιου πριν την έναρξη της εκπομπής θέλησε να τον ρωτήσει για πιθανούς καλεσμένους και εκεί έγινε το μεγάλο λάθος.

Ο Ράμμος θα ήθελε για παίκτη τον πρωθυπουργό της χώρας, ωστόσο έχει μείνει λίγο πίσω καθώς θυμόταν το όνομα του προηγούμενου πρωθυπουργού. Αρκετή ήταν όλη αυτή η συζήτηση και από εκεί ξεκίνησε όλο το γλέντι του Κανάκη για το πρόσωπό του νέου παρουσιαστή.

Tα σχόλια του Αντώνη Κανάκη για τον Αναστάσιο Ράμμο

«Στο νούμερα 14. Αυτός ο άνθρωπος λέγεται Αναστάσιος Ράμμος. Και κυρίες και κύριοι, δείτε το απόσπασμα και μετά θα πούμε ότι έχουμε να πούμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης για να ακολουθήσει η ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου στον νεαρό τραγουδιστή και νέο παρουσιαστή, «ποια είναι η ιδανική τετράδα από την ελληνική τηλεόραση που θα ήθελες να δεις στο Total Blackout. Μπορείς να πεις όποιους θέλεις. Ακόμα και τον πρωθυπουργό».

Και ο Αναστάσιος Ράμμος απάντησε. «Ξέρω εγώ… Τσίπρας, Βαρουφάκης… Μου ήρθε τώρα εμένα επειδή είπες πρωθυπουργός τώρα». Όταν, δε, η παρουσιάστρια επισήμανε πως πλέον δεν είναι πρωθυπουργός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνος απόρησε.

«Αυτός, κυρίες και κύριοι, είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος! Δεν γνωρίζει, δεν έχει πάρει χαμπάρι, εδώ και τόσα χρόνια ότι κυβερνάει ο Μητσοτάκης αυτή την χώρα» σχολίασε, αμέσως μετά, ο Αντώνης Κανάκης. «Είναι πραγματικά ο κατάλληλος παρουσιαστής για το Total Blackout. Το οποίο, βέβαια, το λες και άγνοια κινδύνου το να μην γνωρίζεις ότι είναι ο Μητσοτάκης ο πρωθυπουργός όλα αυτά τα χρόνια. Μην του το πείτε απότομα και τρομάξει ο Αναστάσιος Ράμμος»

Η on air πρόταση του Ράμμου στην Ναταλία Γερμανού

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται και δε δίστασε να κάνει μία πρόταση στη Ναταλία Γερμανού.

«Του Νίκου Κοκλώνη νομίζω ήταν η ιδέα για να παρουσιάσω εγώ. Ήταν μεγάλο ρίσκο γιατί εγώ φοβήθηκα στην αρχή, είχα πολύ άγχος. Στο δεύτερο επεισόδιο ήμουν πιο cool», είπε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος, ενώ ζήτησε από την παρουσιάστρια να του γράψει ένα τραγούδι.

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν πάνω στην κουβέντα του είπε: «Μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή σου».

«Αν σου υποσχεθώ ότι δεν θα έχει κατσαρίδες θα έρθεις;», ρώτησε ο τραγουδιστής και παρουσιαστής. H Ναταλία Γερμανού θέλησε να μάθει με ποιον θα είναι ζευγάρι και έτσι ο Αναστάσιος Ράμμος της απάντησε: «Με την Άννα Βίσση».

«Άμα είναι και η κουμπάρα μου έρχομαι», του είπε η Ναταλία Γερμανού.