''Γροθιά στο στομάχι'' ο Μανώλης Κονταρός για το ατύχημα του- «Με στενοχωράει ότι δεν μπορώ να....»

Όσα δήλωσε στο The 2night Show!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Γροθιά στο στομάχι'' ο Μανώλης Κονταρός για το ατύχημα του- «Με στενοχωράει ότι δεν μπορώ να....»

O Mανώλης Κονταρός βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 7/3 στο The 2night Show και μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή και την καριέρα του. Είναι αξιοσημείωτο πως ο τραγουδιστής μέχρι να φτάσει στο σημείο να κάνει την επιτυχία του στον χώρο, είχε περάσει από το δημόσιο, καθώς ήθελε να κάνει του χατίρι στον πατέρα του.

Σήμερα μιλάει με πολύ όμορφα λόγια τόσο για τον μπαμπά του όσο και για την οικογένεια που έχει φτιάξει ο ίδιος. Έχει μάλιστα να λέει πως όλοι μαζί είναι μια γροθιά, ειδικά όταν ο Κονταρός είχε ένα πολύ μεγάλο τροχαίο που τον ανάγκασε να καθηλωθεί σε καροτσάκι.

Οι δηλώσεις του Μανώλη Κονταρού

«Ο πατέρας μου με είχε μάθει να αγαπάω την παράδοση της Κρήτης. Μου άρεσε πολύ ο χορός και πήγα μετά και έμαθα λαγούτο. Χρειάστηκε να παλέψει πολύ για να γίνει αυτό που είναι σήμερα και να ασχολείται με την Κρητική μουσική. Μάλιστα, όπως είπε, πρώτα απ' όλα υπήρξε βοσκός ενώ έκανε πολλές ακόμα δουλειές για βιοπορισμό.»

Κάποτε μπήκε και στο Δημόσιο, όμως δεν έμεινε πολύ εκεί: «Το μεγάλο σοκ για τον πατέρα μου ήταν όταν έφυγα από το δημόσιο. Ο πατέρας μου ήθελε να πω στο δημόσιο, στο ταχυδρομείο, αλλά μετά από ενάμιση χρόνο έφυγα». Η πιο δύσκολη στιγμή του ήταν όταν τον Δεκέμβριο του 2010 είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον είχε καθηλώσει για πολύ καιρό σε αναπηρικό αμαξίδιο.

«Εισέπραξα αγάπη και δύναμη από τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Με στενοχωράει ότι δεν μπορώ να χορέψω» εξομολογήθηκε ο Μανώλης Κονταρός..

Θα παντρέψει τελικά ο Κονταρός τον Μπισμπίκη με την Βανδή;

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 16/2 ο Μανώλης Κονταρός. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην κουμπαριά με τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και στο ατύχημα που είχε στο παρελθόν.

«Είμαι πολύ τυχερός που γνώρισα τη Νατάσα Θεοδωρίδου και από εκεί γνώρισα τον Πέτρο. Η Νατάσα είπε στον Πέτρο, “θέλω να γράψεις ένα τραγούδι στον Μανώλη. Δυστυχώς στη ζωή μου, μου έτυχαν πολλά εμπόδια, απώλειες προσώπων από τη ζωή μου και μετά ήρθε και το ατύχημα το δικό μου. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας μια δύναμη που ούτε εμείς την ξέρουμε. Με το ατύχημα κατάλαβα πόσο δυνατός είμαι. Έγινε θεριό, πάλι αετός που μπορώ και πετώ».

Αναφορικά με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη και το αν θα κουμπαριάσουν μιας και φημολογείται ότι θα παντρευτούν , είπε: «Ο χρόνος θα το δείξει να θα γίνουμε κουμπάροι. Βεβαίως είμαστε φίλοι».