''Λύγισε'' στον αέρα του The 2night show η Νάνσυ Νικολαΐδου- «Βρίσκομαι στον δρόμο με δυο παιδιά..»

Όσα βίωσε με την Πυρκαγιά..

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Λύγισε'' στον αέρα του The 2night show η Νάνσυ Νικολαΐδου- «Βρίσκομαι στον δρόμο με δυο παιδιά..»

Το βράδυ της Δευτέρας 7/3 μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων του The 2night Show ήταν η Νάνσυ Νικολαΐδου, η οποία έκανε σπαρακτικές δηλώσεις για την άτυχη εμπειρία που είχε από πυρκαγιά. Η γνωστή δημοσιογράφος ήταν ένα από τα πολλά θύματα της φωτιάς που ξέσπασε το καλοκαίρι του 21 στην Πάρνηθα. Δυστυχώς εκείνη και η οικογένεια της είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται!

Με βαθιά συγκίνηση εξομολογήθηκε η Νάνσυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τις τραγικές εμπειρίες που έχει να θυμάται καθώς κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της και αυτή τη στιγμή μιλάει στην κάμερα για να μεταδώσει ένα ηχηρό μήνυμα στην πολιτεία, πως τα θύματα της φωτιάς βρίσκονται οριακά στο δρόμο.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Νάνσυ Νικολαΐδου

«Αυτό είναι κάτι το οποίο με συγκινεί και με στεναχωρεί. Δεν είναι εύκολο, είναι κάτι που προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Είναι πολύ σκληρό όμως πάντα είχα ένα μότο ζωή μου το οποίο εξακολουθώ να το έχω και τώρα πιο πολύ από ποτέ. Προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη με ότι έχω και όχι δυστυχισμένη με ότι δεν έχω. Αυτό προσπαθώ να το περάσω και στα παιδιά μου».

«Θέλει πάρα πολύ δύναμη, είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν είναι ούτε έξι μήνες δηλαδή που έχει γίνει αυτό. Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς, δεν έχουμε κάτι. Ήταν και είναι όλη μας η ζωή, δεν είναι πράγματα τα οποία μπορείς να τα ξαναποκτήσεις εύκολα. Τουλάχιστον εμείς δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε να το ξαναποκτήσουμε αυτό που είχαμε. Προσπαθούμε να κοιτάμε μπροστά, αλλά είναι πάρα πολύ σκληρό γιατί δεν είμαστε μικροί άνθρωποι».

«Βρίσκομαι στον δρόμο με δυο παιδιά και τον σύζυγο μου. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν ζήσει έναν τέτοιο πόνο, το καταλαβαίνουν, δεν είμαστε μόνο εμείς δυστυχώς. Λες, πως μπορεί η ζωή να σου τα φέρει έτσι από την μια στιγμή στην άλλη… Είναι από τα πράγματα που δεν περιμένεις να σου συμβούν, από τα απίστευτα που σου συμβαίνουν και θέλει πολύ μεγάλο κουράγιο και δύναμη. Δεν θεωρώ ότι θα το ξεπεράσουμε ποτέ, απλώς πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να ζούμε με αυτή την ιδέα.

Είναι πολύ σκληρό, είναι πολύ άδικο δυστυχώς και ξεκινάς από την αρχή. Μηδενίζουν τα κοντέρ» πρόσθεσε η Νάνσυ Νικολαΐδου στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. «Είναι ένας μικρός θάνατος για την ακρίβεια, για τους γονείς μου σίγουρα».

Φωτογραφίες από το καμένο σπίτι της δημοσιογράφου

Η ίδια γνωστοποιήσε την δυσάρεστη είδηση πριν μερικές ώρες ενώ αυτή τη φορά μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από το καμμένο πια σπίτι, με τα λόγια της να συγκλονίζουν.

Στην λεζάντα έγραψε: “Δεν ξέρω είναι από αυτά τα απίστευτα… Από αυτά που λες “ρε δεν γίνεται να ζω κάτι τέτοιο, κάποιος μου κάνει πλάκα”!!! Κι, όμως, δεν σου κάνει κανείς πλάκα… Σου κάνει πλάκα η ζωή… Παίζει μαζί σου… Με τις δυνάμεις σου… Με τις αντοχές σου… Με τους ανθρώπους που αγαπάς… Με τα όνειρα σου…

Ναι, χάθηκαν όλα… Έσβησαν όλα… Μαύρισαν όλα… Οι κόποι μιας ζωής και οι θυσίες του μπαμπά μου και της μανούλας μου που με τόσο μεράκι, πάθος και αγώνα κατάφεραν να φτιάξουν ένα σπιτάκι. Ένα σπιτάκι στο βουνό… Τη… βίλα Σοφία, όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο μπαμπάς μου στη μαμά μου, όταν ήθελε να την πειράξει!

Ένα σπιτάκι γεμάτο λουλούδια που τόσο αγαπούσε… Ένα σπιτάκι στο οποίο έκανε και το μποστάνι του, με κολοκυθάκια, ζαρζαβατικά, ντομάτες κι ας μην του… κοκκίνιζαν ποτέ και είχε καημό.Όπως μεγάλο καημό είχε και με το… γκαζόν. Γιατί δεν έβγαινε καλά το γκαζόν στο κήπο. Μα αφού από τα δέντρα δεν είχε αρκετό ήλιο… Όμως εκείνος εκεί το προσπαθούσε και δεν τα παρατούσε ποτέ. Άλλωστε, ο μπαμπάς μου έχει μάθει να μην τα παρατάει ποτέ. Αυτό είναι το θέμα…

Ένα σπιτάκι που εγώ το ερωτεύτηκα από τη πρώτη στιγμή. Από τη πρώτη στιγμή “είδα” μέσα σε αυτό να τρέχουν τα παιδιά μου και να φωνάζουν χαρούμενα. Να παίζουν στο κήπο. Να κάνουν ποδηλατάδα στο βουνό, να τρέχουν στο δρόμο και να αναπνέουν καθαρό αέρα και οξυγόνο. Να ζουν μαζί με τη γιαγιά και τον παππού…

Εκεί ήσυχα… Μακριά απ όλους και απ όλα… Χωρίς αυτοκίνητα, μηχανάκια, φωνές, κορναρισματα. Εκεί να μην ενοχλούμε κανέναν και να μην μας ενοχλεί κανείς…Και αυτή η στιγμή που είχα οραματιστεί ήρθε κι εκεί στο σπιτάκι στο βουνό τα έζησα όλα.

Εκεί έζησα τους πρώτους μήνες τις γνωριμίας μου με το Δημήτρη. Εκεί παντρευτήκαμε κι εκεί “χτίσαμε” κι εμείς με τη σειρά μας τη ζωή μας και κάναμε τα όνειρά μας. Εκεί γεννήθηκαν τα παιδιά μας. Εκεί ζήσαμε όλες αυτές τις πολύτιμες στιγμές της ζωής μας και της ζωής τους.

Εκεί ζήσαμε ευτυχισμένα με όλες τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Εκεί όλοι μαζί στο σπιτάκι μου στο βουνό. Εκεί που προχθές το πρωί όταν έφυγα για να πάω σε ένα επαγγελματικό ραντεβού δεν μπορούσα να φανταστώ ότι δεν θα επέστρεφα πάλι ποτέ…”.

Νάνσυ Νικολαΐδου καμμένο σπίτι φωτογραφίες

Νάνσυ Νικολαΐδου καμμένο σπίτι