Έχει θέα τη θάλασσα και μεγάλη πισίνα - Το σπίτι του Κώστα Τσουρού στην Σκιάθο

Είναι πολύ εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει θέα τη θάλασσα και μεγάλη πισίνα - Το σπίτι του Κώστα Τσουρού στην Σκιάθο

Ο Κώστας Τσουρός είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν διστάζει να τα πει έξω από τα δόντια, όπως έκανε και πρόσφατα για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη. Ωστόσο, όταν είναι ελεύθερο από επαγγελματικές υποχρεώσεις και πιάνει το καλοκαιράκι, ο δημοσιογράφος παίρνει το πρώτο καράβι και φεύγει για την Σκιάθο.

Εκεί ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες του, περνώντας ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές μαζί με την οικογένειά του και καλούς του φίλους, που του λείπουν όταν βρίσκεται στην πρωτεύουσα.

Στο όμορφο μάλιστα νησί, από το οποίο κατάγεται, έχει ένα απίστευτο σπίτι που πολλοί θα ζήλευαν!

Αυτό είναι το σπίτι του Κώστα Τσουρού στην Σκιάθο

Πρόκειται για ένα σπίτι στο οποίο ο Κώστας Τσουρός κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Διαθέτει μάλιστα έναν απίστευτο κήπο με μεγάλη πισίνα. Η θέα μάλιστα σου "κόβει" την ανάσα.

Λίγα λόγια για τη ζωή του δημοσιογράφου

Ο Κώστας Τσουρός έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα, έχει γεννηθεί στις 26 Φεβρουαρίου του 1982 στην Αθήνα. Είναι δημοσιογράφος και απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Έχει καταγωγή από την Σκιάθο και την Ζαγορά του Πηλίου.

Ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στα δελτία ειδήσεων της στην ΕΡΤ. Το πρώτο του ρεπορτάζ ήταν εκκλησιαστικό και έτσι διαπιστεύτηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλύπτοντας θέματά του.Το 2010, η οικονομική και πολιτική επικαιρότητα της χώρας τον μεταφέρει στο οικονομικό ρεπορτάζ και μετέπειτα στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα, αλλά και στο πρωινό, ενημερωτικό μαγκαζίνο, «ΝΕΤ παντού». Έμεινε στη δημόσια τηλεόραση για περίπου 10 χρόνια, μέχρι το 2013.

Το 2013 του έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1 και εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό τμήμα του σταθμού, κάνοντας ρεπορτάζ για τα δελτία ειδήσεων.Πριν από δύο χρόνια έγινε η πρόταση να μεταπηδήσει από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία και αποφάσισε να πει το «ναι» στη Φαίη Σκορδά, για τη συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ».Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στην εκπομπή του Alpha “Καλύτερα δε γίνεται” με την Ναταλία Γερμανού.