Σασμός: Το twitter ''έσπασε'' με τη σκηνή του Αστέρη και της Αργυρούς στο νοσοκομείο

Τους θέλουν πάλι μαζί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Το twitter ''έσπασε'' με τη σκηνή του Αστέρη και της Αργυρούς στο νοσοκομείο

Στο επεισόδιο του Σασμού τη Δευτέρα 7/3 είδαμε να γίνεται χαμός καθώς η Αργυρώ έχει θολώσει σε βαθμό να είναι ικανή για μεγάλο κακό. Μπορεί να είχε κυκλοφορήσει στο trailer η σκηνή που η Αργυρώ εισβάλλει στο νοσοκομείο, που νοσηλεύεται ο Αστέρης με σκοπό να του κάνει κακό. Κανείς όμως δε φανταζόταν την συνέχεια.

Η Αργυρώ σίγουρα μετά τον θάνατο του Πετρή προσπαθεί να βρει τα πατήματα της, μέχρι να φτάσει όμως εκεί βιώνει περίεργα συναισθήματα, που συγκλονίζουν πάνω από όλα την ίδια! Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενε κανείς να κάνει κακό στον Αστέρη, μετά ειδικά την επίκληση στο συναίσθημα που της έκανε ο Μαθιός, αλλά ότι θα προσπαθήσει να μάθει το λόγο που έγινε το φονικό.

Ο κρατούμενος από την μεριά του βίωσε τόσο έντονα την εμφάνιση της καλής του μετά από τόσο καιρό, που τίποτα άλλο δεν τον ένοιαζε. Το twitter όπως είναι φυσικό αποθέωσε τη σκηνή αυτή, ενώ πολλοί χρήστες δε δίστασαν να ζητήσουν από την παραγωγή να φέρει επιτέλους κοντά το πρώην ζευγάρι!

Oι αντιδράσεις στο twitter για τον Σασμό

Δραματικές σκηνές στο σπίτι της Αργυρώς - Άγνωστος μπαίνει στο δωμάτιο της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Σασμός. Η Αργυρώ με την μητέρα της και την γιαγιά της θα περάσουν τραγικές στιγμές, όταν άγνωστος άνδρας μπει μέσα στο σπίτι τους για να της απειλήσει. Η Μαρίνα λοιπόν εκείνη την στιγμή θα πάρει την οριστική απόφαση.

Επεισόδιο 104

Ο τρόμος ζωντανεύει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και η Αργυρώ είναι έτοιμη για μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

Ο Τάσος επιτέλους πατάει πόδι στην Σοφία κι η Στέλλα είναι εκεί για να τον στηρίξει, ενώ η Άσπα βάζει πια την υπογραφή που κλείνει οριστικά την προηγούμενη ζωή της.

Στο μεταξύ η άφιξη του Γεράσιμου αλλάζει για μία ακόμα φορά τα δεδομένα. Καθώς ετοιμάζεται για την πρώτη του αστυνομική αποστολή, το κουβάρι του παρελθόντος του αρχίζει να ξετυλίγεται.