Δίκη Λιγνάδη: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 27χρονου Αλί - Τις χρησιμοποίησε ως στοιχεία ο Αλέξης Κούγιας

Για πρώτη φορά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δίκη Λιγνάδη: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 27χρονου Αλί - Τις χρησιμοποίησε ως στοιχεία ο Αλέξης Κούγιας

Μία σημαντική αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τρίτης (8/3) η εκπομπή Πρωινό, η οποία έφερε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του 27χρονου Αλί που έχει καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη. Οι φωτογραφίες αυτές προβλήθηκαν στην εκπομπή με τη συναίνεση του νεαρού.

Ο Αλέξης Κούγιας χρησιμοποίησε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στη δίκη, η οποία έχει αναβληθεί για τις 18 Μαρτίου, με σκοπό να σχολιάσει τη ζωή που κάνει ο Αλί σε χώρες του εξωτερικού.

Οι φωτογραφίες του 27χρονου Αλί

«Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση με τον Λιγνάδη και…»

Συνέντευξη στην On Time παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Δημήτρη Λιγνάδη, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για τη δίκη του, αποκαλύπτοντας πως ένας κοντινός του άνθρωπος είχε ερωτικές σχέσεις με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Είσαι παιδί του Εθνικού Θεάτρου, πως ένιωσες όταν είδες τον πρώην διευθυντή του Δημήτρη Λιγνάδη με χειροπέδες – με τον οποίο μάλιστα παίξατε μαζί στο “Μάκμπεθ” – να κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα και θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη σε λίγες μέρες;

Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Πάντα υπήρχε ένα σούσουρο γύρω από αυτό το όνομα και είχα και άνθρωπο δικό μου ο οποίος είχε ερωτική σχέση με το εν λόγω άτομο και 15 χρόνια μετά κουβαλούσε ένα βαρύ φορτίο στην πλάτη του γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Χαίρομαι γιατί μιλάνε οι άνθρωποι γι’ αυτά που τους συμβαίνουν και δεν φοβούνται.

Δημήτρης Λιγνάδης Ορέστης Τζιόβας

Έχεις παίξει και με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος επίσης βρίσκεται στη φυλακή για να λογοδοτήσει σύντομα κι αυτός στη Δικαιοσύνη. Έχεις πει ανοιχτά ότι αντιμετώπισες από εκείνον αντισυναδελφική συμπεριφορά.

Τώρα πλέον είναι πασίγνωστο. Ήταν “κοινό μυστικό” η κακή συμπεριφορά του Πέτρου. Τώρα όσον αφορά τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, ούτε εκεί έπεσα από τα σύννεφα… Άμα λάβω ως δεδομένα την αλαζονεία που είχε, τον τρόπο που μιλούσε και συμπεριφερόταν, μαζί με τα κόμπλεξ που ενδεχομένως κουβαλάει για να συμπεριφέρεται κατ΄αυτόν τον τρόπο, δεν πέφτεις από τα σύννεφα.

Είναι ένας άνθρωπος που επιζητούσε την εξουσία, αφού δε μπορούσε να την έχει κάπως αλλιώς παρά μόνο ως σκηνοθέτης, από εκεί και πέρα την εκμεταλλευόταν και φάνηκε ότι μάλλον και με τις γυναίκες είχε κάποιο θέμα. Ήθελε να εξουσιάζει και εκεί. Φυσικά είμαι με το μέρος των θυμάτων και θέλω να αποδοθεί Δικαιοσύνη, αλλά νομίζω ότι κοινωνική Δικαιοσύνη αποδόθηκε. Τώρα μένει και η δικαστική.