Γιος πρωταγωνιστή από το Σασμό έκανε guest στη σειρά - Δεν τον πήρε κανείς ''χαμπάρι''

Είναι ίδιοι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιος πρωταγωνιστή από το Σασμό έκανε guest στη σειρά - Δεν τον πήρε κανείς ''χαμπάρι''

Ο Δημήτρης Ήμελλος έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές μέσα από την τηλεοπτική σειρά Σασμός, που πρωταγωνιστεί φέτος. Σίγουρα ο ηθοποιός έχει μακρά πορεία στο χώρο, καθώς έχει παίξει σε πολλές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Το ταλέντο μάλλον είναι κληρονομικό από τον πατέρα στο γιό καθώς ο Δημήτρης έχει γιο τον Φοίβο με τον οποίο έχουν πάρα πολλά κοινά. Ο γιος του ηθοποιού είναι απόφοιτος Κινηματογραφικών Σπουδών και από ότι μαθαίνουμε τελευταία θέλει να ακολουθήσει κανονικά τα βήματα του μπαμπά του. Guest έκανε ο Φοίβος στην σειρά του alpha και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι.

Σίγουρα για αρχή δεν δίνουν μεγάλους και τρανταχτούς ρόλους στον νεαρό, ίσως γιατί θέλει να εξοικειωθεί με τον χώρο. Έτσι λοιπόν, τον είδαμε στην σκηνή με την κηδεία του Πετρή να κάνει κάποιο νεαρό κληρικό. Όσοι είναι αρκετά παρατηρητικοί αντιλαμβάνονται την τεράστια ομοιότητα με τον μπαμπά του, καθώς μοιάζουν πολύ στο βλέμμα.

Η σχέση που διατηρεί ο Δημήτρης Ήμελλος με τον Φοίβο είναι πολύ υποστηρικτική καθώς τον στηρίζει πολύ σε όλα του τα βήματα. Δεν είναι τυχαίο αυτό καθώς, ο ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε.

Η φωτογραφία από τη σκηνή που έπαιξε ο γιος του Δημήτρη Ήμελλου στο σασμό

O γιος του Δημήτρη Ήμελλου

Λίγα λόγια για τον Φοίβο Ήμελλο

Ο Φοίβος Ήμελλος είναι διακεκριμένος πτυχιούχος του τμήματος Κινηματογραφικών Σπουδών του Greenwich University και αυτήν την περίοδο έχει ξεκινήσει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο τμήμα Σκηνοθεσίας του πανεπιστημίου Bolton. Κατά την διάρκεια των σπουδών του ολοκλήρωσε δύο μικρού μήκους ταινίες έχοντας τον ρόλο του παραγωγού/ συγγραφέα / σκηνοθέτη, ενώ έχει δουλέψει σε πολλές ταινίες μικρού μήκους αλλά και σε μία μεγάλου μήκους ταινία.

Παρά τις δυσκολίες που κυριαρχούν σε παγκόσμιο επίπεδο, τα κινηματογραφικά φεστιβάλ δηλώνουν την παρουσία τους στο κινηματογραφικό τοπίο. Ποια είναι η γνώμη σας πάνω στο θέμα αυτό;

Είναι καθήκον οποιουδήποτε έχει πάθος και στόχους, να προσαρμόζεται στις ανάλογες συνθήκες προκειμένου να τους επιτελέσει. Είναι γεγονός πως τα κινηματογραφικά φεστιβάλ δηλώνουν έντονα την παρουσία τους μέσα στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον για την τέχνη και τον πολιτισμό. Ωθεί δημιουργικά το πάθος και τους στόχους των κινηματογραφιστών και αυτό αποδεικνύεται από τα φετινά ρεκόρ συμμετοχών σε αρκετά φεστιβάλ. Η σχέση των δημιουργών και των φεστιβάλ είναι αλληλένδετη.

Τι σημαίνει το Micro μ Festival για εσάς;

Το Micro μ Festival αποτελεί έναν ωφέλιμο θεσμό και παρέχει σημαντική στήριξη στους δημιουργούς. Είναι ένα φεστιβάλ μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσει περισσότερος κόσμος Έλληνες και διεθνείς μικρομηκάδες. Προσωπικά αισθάνομαι πως μου δίνει ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη σαν εμψύχωση για να συνεχίσω να φτιάχνω ταινίες.