«Χάναμε τα λόγια μας και ο Κιμούλης έλεγε στον κόσμο ότι είμαστε ηλίθιες»

«Το bullying που συνέβαινε ήταν πάνω στη σκηνή, στην παράσταση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Χάναμε τα λόγια μας και ο Κιμούλης έλεγε στον κόσμο ότι είμαστε ηλίθιες»

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (8/3) η Μπέττυ Νικολέση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε δίπλα του κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός ρίχνει τα βέλη της κατά του Γιώργου Κιμούλη καθώς είχε μιλήσει για το bullying που είχε υποστεί και λίγο μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα.

Οι δηλώσεις της Μπέττυς Νικολέση για τον Γιώργο Κιμούλη

«Από την πρώτη μου δουλειά, που ήταν Ο Πέτρος και τα κορίτσια του, δεν έχω τόσο καλές αναμνήσεις. Ήταν, φυσικά, μεγάλη ευκαιρία για μένα γιατί ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνα πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση και ως προς αυτό τον ευχαριστώ που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Από εκεί και πέρα όμως, δεν ήταν η δουλειά με τις καλύτερες αναμνήσεις ούτε κατά τη διάρκειά της, ούτε στον τρόπο που τελείωσε.

Μίλησα εκεί που έπρεπε, Με άκουσαν και με έδιωξαν από τη σειρά. Είχα συμβόλαιο για περισσότερα επεισόδια και εκδιώχθηκα πολύ νωρίτερα.

Το bullying που συνέβαινε ήταν πάνω στη σκηνή, στην παράσταση. Έπαιζα την παραμάνα της Ρωξάνης, Ρωξάνη ήταν η Κοραλία Καράντη κι εγώ επειδή ήμουν λίγο νεότερη από την Κοραλία, ήταν λίγο δύσκολο να παίξω την παραμάνα και με είχε βαφτίσει ακόλουθο ο Γιώργος Κιμούλης, πολύ σωστά. Σε μια παράσταση με τεράστια επιτυχία, εγώ δεν κατόρθωσα ποτέ να πω τα λόγια μου. Έβγαινα στη σκηνή και τον ρόλο μου δεν τον είπα ποτέ. Δεν μπόρεσα ποτέ να το πω γιατί με πήγαινε μια στην αρχή και μια στο τέλος. Δεν ήξερα τι να απαντήσω.

Όταν κόμπλαρα γιατί αυτό που άκουγα ήταν 18 ατάκες πιο πέρα, μου έλεγε μετά «θες να μου πεις ότι αυτό κι εκείνο και το άλλο ε»; Δεν μιλούσα.

Είχα ένα μονολογάκι, δεν το είπα ποτέ. Μας κρατούσε τον ρυθμό στη σκηνή μπροστά στους θεατές. Μπροστά στον κόσμο, όχι κρυφά. Χάναμε τα λόγια μας και έλεγε στον κόσμο ότι είμαστε ηλίθιες. Ο κόσμος μπορεί να τα θεωρούσε και μέρος της παράστασης. Εμείς, όμως, που είχαμε κάνει τις πρόβες, ξέραμε ότι δεν ήταν μέρος της παράστασης», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Νικολέση.

«Θα φοβόμουν να παίξω σε μια παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη»

Το πρωί της Δευτέρας 7/3 ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε να κάνει δηλώσεις στην πολυθρόνα του Πρωινού, τόσο για την προσωπική του ζωή και τα ερωτικά του, όσο και για τις εξελίξεις με το Γιώργο Κιμούλη. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ από τη στιγμή, που έγινε το Metoo στο χώρο του θεάτρου, όχι μόνο δε σταματάει να ασχολείται αλλά κοιτάει και πως θα κινηθεί νομικά κατά των θυτών.

Ο ηθοποιός αν και αναγνωρίζει το αμέριστο ταλέντο του συναδέλφου του δε δέχεται ούτε τις αγωγές ούτε τις κατηγορίες. Τόνισε λοιπόν, πως θα συνεχίσει ως πρόεδρος με μια αμυντική και όχι επιθετική στάση.

«Ο Γιώργος Κιμούλης βεβαίως και επλήγη. Να πω… ας πρόσεχε; Τι να πω; Το metoo είναι μια κοινωνική επαναστατική έκρηξη. Ότι έχει ζητήσει ο κύριος Κιμούλης μέσω των δικηγόρων του, το έχει πάρει. Αυτή η κατάσταση κάνει το σωματείο πιο συσπειρωμένο και καθημερινά έρχονται νέες αιτήσεις για εγγραφές.

Έπεσε στο τραπέζι πρόταση να κινηθούμε νομικά κατά του Κιμούλη, αλλά δεν πέρασε. Είμαστε υπέρ της αμυντικής στάσης και όχι της επιθετικής. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Θα φοβόμουν να παίξω σε μια παράσταση μαζί του αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.