«Ντρέπομαι που το λέω...» - Σοκαρισμένη στον αέρα του Πρωινού η Φαίη Σκορδά

Το ξέσπασμά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ντρέπομαι που το λέω...» - Σοκαρισμένη στον αέρα του Πρωινού η Φαίη Σκορδά

Τις λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος που σημειώθηκε στην Ανδραβίδα σχολίασε το πρωί της Τρίτης (8/3) η εκπομπή Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά να ξεσπά με το μέγεθος της τραγωδίας και με την ψυχρότητα αυτού του ανθρώπου που δε δίστασε να πνίξει δύο μικρά παιδιά και να σκοτώσει τους γονείς του.

Οι παρουσιάστρια παρακολουθεί με μεγάλη έκπληξη όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες μέρες, ενώ πριν από κάποιες μέρες ξέσπασε και κατά του Αλέξη Κούγια.

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για το μακελειό στην Ανδραβίδα

«Ντρέπομαι που το λέω αλλά θέλω να είμαι εκεί από έξω… Δεν θέλω να το πιστέψω, είναι η πρώτη φορά που θέλω να πάω απ΄ έξω… τι ποινή… αυτό το ισόβια το λέω και ταράζομαι… πόσο ισόβια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Άγριος καυγάς Λιάγκα - Σκορδά στο καμαρίνι του Πρωινού! Τι συνέβη ακριβώς

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του iciao.gr πολύ άσχημο το κλίμα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι και όσοι βρέθηκαν στα παρασκήνια του Πρωινού πριν λίγες ημέρες, άκουσαν τις φωνές τους. Άλλωστε δεν προσπάθησαν να το κρύψουν... Εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει τις τελευταίες ημέρες την ψυχρότητα που επικρατεί ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στον τηλεοπτικό αέρα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι παρουσιαστές έρχονται σε ευθεία σύγκρουση θέλοντας με τον τρόπο τους να δείξουν ποιος κάνει κουμάντο στην πρωινή ζώνη του ANT1.

Απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του iciao.gr αναφέρουν τον καβγά που είχαν οι δύο πρώην σύζυγοι λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή τους την προηγούμενη Τρίτη.

Άλλωστε αυτό αποτυπώθηκε και στον τηλεοπτικό αέρα αφού η Φαίη Σκορδά για την πρώτη μία ώρα δεν άρθρωσε ούτε μισή λέξη απλά περιορίστηκε στο να κοιτάει την κάμερα κάθε φορά που η εκπομπή πήγαινε σε διαφημίσεις.

Η παρουσιάστρια δείχνει σχεδόν σε καθημερινή βάση την ενόχληση της για την παρουσία του πρώην συζύγου της στην εκπομπή ο οποίος πλέον μονοπωλεί τον τηλεοπτικό αέρα λόγω του πλούσιου κοινωνικού και αστυνομικού ρεπορτάζ.

Το ζήτημα για την παρουσία του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά θα θέσει η ίδια η παρουσιάστρια στην επόμενη σύσκεψη με την διοίκηση του καναλιού όπου θα συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν αν και πληροφορίες από τώρα αναφέρουν πως θα υπάρξει και δεύτερο διαζύγιο μεταξύ τους...