Βέρα Μακρομαρίδου: Σε σοκ στον αέρα του «Super Κατερίνα» με την αποκάλυψή της - Τι συνέβη;

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βέρα Μακρομαρίδου: Σε σοκ στον αέρα του «Super Κατερίνα» με την αποκάλυψή της - Τι συνέβη;

Το πρωί της Τρίτης 8/3 η Βέρα Μακρομαρίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για όλους και για όλα ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και για τις εξελίξεις της σειράς «Σασμός» όπου σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια απάντησε και για την κακοποιητική του Κώστα προς την Άσπα, στο Σασμό, τονίζοντας πως κάποιες γυναίκες της έστελναν μηνύματα και της έλεγαν να γυρίσει πίσω στον άντρα της. Κάτι που προκάλεσε σοκ στο πλατό.

«Η Άσπα δεν θα συγχωρήσει ποτέ τον Κώστα. Από τη στιγμή που παίρνει την απόφαση να κάνει την καταγγελία και πάει ο Κώστας στη φυλακή, είναι πολύ καλά με αυτό. Ίσα ίσα που φοβάται μήπως βγει επιστρέψει με κάποιο τρόπο στη ζωή της. Δεν το μετανιώνει καθόλου, θέλει να ξεφύγει και γι’ αυτό τα Γιάννενα είναι μια ευχάριστη συνθήκη γι’ αυτήν.

Το πιο ανησυχητικό ήταν ότι πολλά μηνύματα λέγανε “γύρνα στον άντρα σου. Δεν είναι κακός ο Κώστας, γύρνα σπίτι σου”. Από γυναίκες δεχόμουν αυτά τα μηνύματα. Και κάποιοι άντρες μού τα έστελναν αυτά, ότι είναι μεμονωμένο περιστατικό και να γυρίσω στον άντρα μου».

Οι δηλώσεις της Βέρας Μακρομαρίδου

«Έχω κάνει τον κλόουν στο πάρτι του παιδιού της Σοφίας Μουτίδου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (7/12) η Βέρα Μακρομαρίδου, η τηλεοπτική "Άσπα" του Σασμού, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στην αρχή της καριέρας της έχει δουλέψει σαν κλόουν στο πάρτι του παιδιού της Σοφίας Μουτίδου.

Η νεαρή ηθοποιός, που πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη και στο περιοδικό YOU, αναφέρθηκε στις δουλειές που έκανε πριν ξεκινήσει να δουλεύει ενεργά στον χώρο της υποκριτικής.

«Ξεκίνησα σαν κλόουν σε παιδικά πάρτι. Έχω κάνει και πάρτι στο παιδί της Μουτίδου, όταν ήταν μικρό. Πολύ ωραία ήταν, ακόμα το κάνω, 13 χρόνια. Άμα προλάβω σε κανένα παλιό παιδάκι το κάνω και τώρα.

Κάνω πρόγραμμα με τα παιχνίδια. Ξεκινάμε από μαγικά, αθλοπαιδιές, μουσικοκινητικά, μπαλονοκατασκευές… Να σας δώσω τηλέφωνο. Πολύ παλιά έχω δουλέψει σε φαστ φουντ, καφέ και τέτοια και έξι χρόνια ήμουν πωλήτρια σε ρούχα, στη θεία μου», είπε η Βέρα Μακρομαρίδου.