Νέο μέλος στην οικογένεια του Ηλία Κρασσά και της Βίκυς Καγιά

Η φωτογραφία με το σκυλάκι που υιοθέτησαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέο μέλος στην οικογένεια του Ηλία Κρασσά και της Βίκυς Καγιά

Το νέο μέλος της οικογένειας τους υποδέχτηκαν πριν από μερικές ημέρες η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγος της, Ηλίας Κρασσάς. Το ζευγάρι για χάρη των παιδιών του υιοθέτησε ένα πανέμορφο σκυλάκι από την φιλοζωική ένωση της Κατρίνας Τσάνταλη, A little Shelter.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η παρουσιάστρια - μοντέλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις αγκαλιές και τα παιχνίδια τους στον κήπο του σπιτιού τους.

Η ίδια είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις μέχρι να δούμε αν ισχύουν οι φήμες για το GNTM και έτσι μπορεί να περνάει όσες ώρες θέλει με τα παιδιά της.

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά με το νέο μέλος της οικογένειας τους

«Αυτή είναι η Spotty το νέο μέλος της οικογένειας μας, την υιοθετήσαμε πρόσφατα από το @a_little_shelter #projectφιλιππιάδα
Όταν η Spotty ήρθε στο σπίτι μας ήταν φοβισμένη και αδύναμη, μέσα σε λίγες εβδομάδες με την αγάπη των παιδιών έγινε ένα ζωηρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση κουτάβι.
Είναι πολύ σημαντικό μήνυμα για τα παιδιά μας η υιοθεσία ζώων και η φροντίδα τους. Ένα τεράστιο μπράβο για την αφοσίωση και την αγάπη της @katrina_tsantali . Ευχαριστούμε πολύ για την Spotty»

Φωτογραφίες από το σπίτι Καγιά - Κρασσά

Η οικία της του μοντέλου - παρουσιάστριας έχει γήινα χρώματα, είναι μοντέρνο, φωτεινό με μεγάλες τζαμαρίες. Eντύπωση προκαλεί επίσης ο υπέροχος κήπος, στον οποίο τα παιδιά της περνούν δημιουργικά και ευχάριστα την ώρα τους όταν ο καιρός του το επιτρέπει.

Η Βίκυ Καγιά μας έχει δείξει πολλές γωνίες του σπιτιού της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου κάνει διάφορες αναρτήσεις.

«Στη δική μας οικογένεια, την οικεία Κρασσά έχουμε τέσσερα παιδιά και είμαστε μια χαρά. Τα παιδιά μου αν και δεν είναι μωρά πλέον, το σαλόνι έχει γίνει πάρκο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ για την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών μου. Το να είσαι αποκομμένος από τον κόσμο, από τις αθλοπαιδείες σου, από το σχολείο σου, αυτό το πράγμα σε κλείνει συναισθηματικά και είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς», είχε πει σε δηλώσεις της η ίδια χαρακτηρίζοντας το σαλόνι πάρκο.

Βίκυ Καγιά Ηλίας ΚρασσάςΒίκυ Καγιά σπίτιΒίκυ Καγιά σύζυγος