«Είχα νευρική ανορεξία, έχασα...» - Σπάνια εξομολόγηση του Μάκη Τσέλιου για το πρόβλημα υγείας που πέρασε

«Μετά τον Βασίλη, υπήρξαν δύο τρεις έρωτες στη ζωή μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είχα νευρική ανορεξία, έχασα...» - Σπάνια εξομολόγηση του Μάκη Τσέλιου για το πρόβλημα υγείας που πέρασε

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (8/3) ο Μάκης Τσέλιος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε τη δεκαετία του 80΄με τη νευρική ανορεξία καθώς και στο πώς ήταν η ζωή του μετά τον θάνατο του Billy Bo.

Ο ίδιος μάλιστα είχε εξομολογηθεί πριν από λίγο καιρό πως μετά τον θάνατο του Billy Bo, ο κόσμος φοβόταν να αγοράσει τα ρούχα του (δείτε εδώ γιατί).

Οι δηλώσεις του Μάκη Τσέλιου

«Όταν έχει πρόβλημα με έναν άνθρωπό σου, έχεις τον αγώνα να τον βοηθήσεις και ξεχνάς όλα τα άλλα. Το 1986 με έπιασε νευρική ανορεξία νευρόζα και έχασα 19 κιλά και δεν είχε περάσει εντελώς. Όταν προέκυψε το θέμα του Βασίλη, Αύγουστο μήνα, ξέχασα την ανορεξία νευρόζα, όχι πως έτρωγα πολύ αλλά το θέμα το δικό μου έφυγε. Μετά ασχολήθηκα πολύ έντονα, προσπάθησα να βρω μια λύση, είχα όλα τα μπερδέματα με την οικογένεια που με σκότωσαν εκείνη την περίοδο και μετά από 6 χρόνια βρήκαμε τη λύση.

Στην αρχή είχα μεγάλη πίκρα. Τότε τους κάλεσα να έρθουν κοντά μου, να δουλέψουμε μαζί, να κρατήσουμε το Billy Bo σαν όνομα και αυτές δεν θέλανε γιατί πίστευαν ότι εγώ θέλω να κερδίσω από αυτό, σαν να ήταν το αδερφού τους όνομα. Ήταν πολύ άσχημη ιστορία αυτή. Μετά πήρα φόρα με το όνομά μου πια και ξεκίνησα να κάνω καινούρια καριέρα με το όνομά μου.

Μετά τον Βασίλη, υπήρξαν δύο τρεις έρωτες στη ζωή μου. Ο έρωτας και η συντροφικότητα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση αλλά εγώ τώρα είμαι μόνος μου αρκετά χρόνια. Δεν το προτιμώ αλλά είναι και δύσκολο. Μου λείπει και ο έρωτας και όποιος δεν το φροντίζει κάνει, λάθος», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Τσέλιος.

Λίγα λόγια για τον Μάκη Τσέλιο

  • Ο Μάκης Τσέλιος είναι σχεδιαστής μόδας. Γεννημένος στην Ιθάκη, φεύγει από το νησί του για να μεγαλώσει στον Πειραιά.
  • Σε ηλικία 25 ετών αποφασίζει να ασχοληθεί με την μόδα, θέτοντας τα θεμέλια μιας λαμπερής καριέρας.
  • Οι συλλογές του καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, ενώ οι ξένοι τολμούν να τον χαρακτηρίσουν ως τον ελληνικό Valentino.
  • Σήμερα ο Μάκης Τσέλιος συνεργάζεται με μεγάλες βιομηχανίες και δημιουργεί μοναδικές σειρές προϊόντων, από ρούχα και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες μέχρι λευκά είδη για το σπίτι. Ξενοδοχειακές, αεροπορικές και ναυτιλιακές επιχειρήσεις του έχουν αναθέσει επίσης το σχεδιασμό και την δημιουργία στολών για το προσωπικό τους, ενώ στο ατελιέ του δημιουργεί την συλλογή του υψηλής ραπτικής και νυφικών MAKIS TSELIOS Haute Couture.
  • O Μάκης Τσέλιος αποσύρεται και παραδίδει σκυτάλη στην ηθοποιό- ανιψιά του Ελισάβετ Μουτάφη.
  • Ο διάσημος μόδιστρος ετοιμάζεται να παραδώσει το ατελιέ και την επιχείρησή του στην κόρη της αδερφής του που υπεραγαπάει.