Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής τι έκανε την Καθαρά Δευτέρα - «Την ώρα που φεύγαμε...»

«Αέρα δεν είχε, πετούσαν οι αετοί αλλά έτσι αυτό το χαμηλά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής τι έκανε την Καθαρά Δευτέρα - «Την ώρα που φεύγαμε...»

Το μεσημέρι της Τρίτης 8/3 η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε και πάλι στον αέρα του MEGA με την εκπομπή «Ελένη». Η ίδια εμφανίστηκε άκρως χαμογελαστή και ευδιάθετη μιας και εχθές 7/3 η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε αρκετά ωραία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε βρέθηκε και πάλι στην Χαλκίδα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα μιας και ήταν Καθαρά Δευτέρα. Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Λίγο πιο δυνατά τη μουσικούλα. Μία μέρα παραπάνω κάνει τη διαφορά. Πρώτον γιατί μένεις λίγο παραπάνω με την οικογένειά σου, δεύτερον και παιδιά να μην έχεις για να πετάξεις αετό, βλέπεις κόσμο έξω...

Αέρα δεν είχε, πετούσαν οι αετοί αλλά έτσι αυτό το χαμηλά. Την ώρα που φεύγαμε για να πάμε στη Χαλκίδα να φάμε κι εμείς τους ψαρομεζέδες μας, ο απέναντί μου γυρνούσε φορτωμένος με τη γυναίκα του και είχε ουρά!».

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη on air

Πριν τον Λάτσιο και τον Παντζόπουλο υπήρξε ξανά παντρεμένη - Αυτός είναι ο πρώτος σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη

Μπορεί να ξέρουμε πολλά για τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά και τον Ματέο Παντζόπουλο (που παραμένουν ερωτευμένοι μέχρι και σήμερα) , ωστόσο η παρουσιάστρια υπήρξε ξανά παντρεμένη όταν ήταν μόλις 21 ετών. Πριν γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με γνωστό τότε επιχειρηματία.

Τα παιδικά της χρόνια τα πέρασε στη Νίκαια μαζί με τη μαμά της, αφού έχασε τον πατέρα της σε ηλικία 2,5 ετών. Στη συνέχεια μετακόμισε στον Κολωνό. Ήταν μάλιστα συμμαθήτρια στο 61ο Δημοτικό Σχολείο Κολωνού με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ήταν η ωραιότερη (από τότε) της τάξης, αλλά ούτε λόγος για γράμματα. Το σχολείο δεν ήταν από τις αγαπημένες της ασχολίες. Αν και αγαπητή στους δασκάλους της, η ίδια δεν ενδιαφερόταν πολύ. Οι κακές γλώσσες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ουδέποτε πήρε απολυτήριο Λυκείου.

Στα 16 της ήρθε στον κόσμο ο αδελφός της, ο Θοδωρής Μισόκαλος, μιας και η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε. Η Ελένη τού έχει πολύ μεγάλη αδυναμία, αλλά κι εκείνος δεν πάει πίσω, καθώς αν και είναι κατά πολύ μικρότερός της, βρίσκεται δίπλα της σε κάθε της βήμα.

Ήταν μόλις 21 ετών όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Σταύρου Γαρδέρη, επιχειρηματία στο επάγγελμα. Ο ίδιος διατηρούσε κατάστημα με νυφικά στον Κολωνό.

Σταύρος Γαρδελης πρώτος σύζυγος Ελένης Μενεγάκη