Total Blackout: "Έσκασε" η ανακοίνωση του ALPHA - Τι συνέβη;

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 8/3

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Total Blackout:

Πριν από λίγες ημέρες έκανε μεγάλη πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, το «Total Blackout» όπου τα νούμερα τηλεθέασης ήταν αρκετά ικανοποιητικά μιας και στο τιμόνι της παρουσίασης είδαμε τον Αναστάσιο Ράμμο.

Απόψε, στις 22:40 στον ALPHA, ο Αναστάσιος Ράμμος υποδέχεται στο «Total Blackout» τον Γιώργο Μαυρίδη με τον Γιώργο Κατσινόπουλο, τον Περικλή Κονδυλάτο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη με τον Δημήτρη Πανόπουλο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη, για να παίξουν στις πιο αστείες δοκιμασίες στο απόλυτο σκοτάδι!

Στα επεισόδια που διαγωνίζονται celebrities, τα χρηματικά έπαθλα θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό. Total Black Out - Κανόνες παιχνιδιού Για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις στο απόλυτο σκοτάδι! Όμως όταν σβήνουν τα φώτα τίποτα δεν παραμένει ίδιο!

Είσαι έτοιμος; Στο πιο ανατρεπτικό παιχνίδι αδρεναλίνης και διασκέδασης, ο παρουσιαστής υποδέχεται τέσσερα ζευγάρια, άλλες φορές celebrities, άλλες φορές φίλοι, συγγενείς, σύντροφοι, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τις πιο αστείες και τρομακτικές δοκιμασίες στο απόλυτο σκοτάδι, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο των 3.000€.

Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να δουν απολύτως τίποτα, οι τηλεθεατές, όμως, βλέπουν τα πάντα μέσα από υπερσύγχρονες κάμερες υψηλής τεχνολογίας, που τους επιτρέπουν να διακρίνουν καθαρά τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα των συμμετεχόντων.«Total Blackout», με τον Αναστάσιο Ράμμο. Αν έχεις τις μαύρες σου, θα σου φτιάξει το κέφι.

Το σημερινό τρέιλερ του «Total Blackout»

Έκανε on air πρόταση στη Ναταλία Γερμανού για το Total Blackout

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (5/3) το Total Blackout με παρουσιαστή τον Αναστάσιο Ράμμο. Λίγες ώρες πριν, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται και δε δίστασε να κάνει μία πρόταση στη Ναταλία Γερμανού.

«Του Νίκου Κοκλώνη νομίζω ήταν η ιδέα για να παρουσιάσω εγώ. Ήταν μεγάλο ρίσκο γιατί εγώ φοβήθηκα στην αρχή, είχα πολύ άγχος. Στο δεύτερο επεισόδιο ήμουν πιο cool», είπε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος, ενώ ζήτησε από την παρουσιάστρια να του γράψει ένα τραγούδι.

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν πάνω στην κουβέντα του είπε: «Μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή σου».

«Αν σου υποσχεθώ ότι δεν θα έχει κατσαρίδες θα έρθεις;», ρώτησε ο τραγουδιστής και παρουσιαστής. H Ναταλία Γερμανού θέλησε να μάθει με ποιον θα είναι ζευγάρι και έτσι ο Αναστάσιος Ράμμος της απάντησε: «Με την Άννα Βίσση».

«Άμα είναι και η κουμπάρα μου έρχομαι», του είπε η Ναταλία Γερμανού.