Νικολέττα Ράλλη: Απαθανάτισε την κόρη της στο Instagram και μας έκανε να ''λιώσουμε''

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: Απαθανάτισε την κόρη της στο Instagram και μας έκανε να ''λιώσουμε''

Καθαρά Δευτέρα ήταν εχθές 7/3 και πολλοί celebrities γιόρτασαν με τις οικογένειές τους την έναρξη της Σαρακοστής, ενώ δεν δίστασαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους το πως πέρασαν την ημέρα. Όπως και η Φωτεινή Αθερίδου που δημοσίευσε εκείνη και τον γιο της να πετούν τον χαρταετό τους, έτσι και η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την κόρη της που μας έκανε να λιώσουμε.

Η μικρούλα έχει μεγαλώσει πολύ όπως θα δείτε από την φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία και απαθανάτισε η μαμά της, την ώρα που απολάμβανε το σαρακοστιανό της γεύμα.

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη

Νικολέττα Ράλλη: Απαθανάτισε την κόρη της στο Instagram

Γενέθλια και βαφτίσια μαζί για την κόρη της παρουσιάστριας

H Νικολέτα Ράλλη είναι μια από τις νέες μαμάδες του χώρου της τηλεόρασης, η οποία μαζί με τον σύντροφο της Μιχάλη Ανδρούτσο έχουν φτιάξει την οικογένεια των ονείρων τους.

Η παρουσιάστριας και ο επιχειρηματίας τα τελευταία δύο χρόνια ζουν το όνειρο, αφού με τον ερχομό της κόρης τους ανατράπηκαν όλα όσα ήξεραν.

Στο Instagram της Νικολέτας συχνά βλέπουμε να περνάνε χρόνο στο σπίτι με επιτραπέζια ή να κάνουν εξορμήσεις στη φύση. Αυτό που δεν έχουμε δει όμως ακόμα είναι τα βαφτίσια της μικρής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Real Life, η παρουσιάστρια τα έχει κανονίσει όλα.

Όσο για το όνομα της μικρής μας το αποκάλυψε , αλλά τα υπόλοιπα αποτελούν αποτέλεσμα ρεπορτάζ. Η παρουσιάστρια λοιπόν σκοπεύει να κάνει γενέθλια και βάφτιση μαζί στις 11 Ιουνίου. Η νονά της μικρής της κόρης θα είναι η πολύ καλή φίλη και η γυναίκα που την ετοιμάζει πριν τις εμφανίσεις της η στυλίστρια Βίβιαν Ρουβέλα.