«Αφιερωμένο στην γυναίκα της ζωής μου» - Η τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αφιερωμένο στην γυναίκα της ζωής μου» - Η τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να ευχηθεί σε όλες τις γυναίκες που γιορτάζουν σήμερα αλλά κυρίως στην αγαπημένη του σύζυγο, Κάτια Ζυγούλη.

Μπορεί να είχαν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν, ωστόσο είναι προφανές πως το ζευγάρι είναι πιο αγαπημένο από ποτέ. Άλλωστε μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και όλο αυτόν τον καιρό δείχνουν την αγάπη και τον σεβασμό που έχει ο ένας για τον άλλον.

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη

«Αφιερωμένο στην γυναίκα της ζωής μου, Κάτια Ζυγούλη και σε όλες τις γυναίκες που γιορτάζουν σήμερα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Σάκης Ρουβάς.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς

Σήμερα είναι 46 ετών και πασίγνωστο μοντέλο - Η σχέση της Κάτιας Ζυγούλη πριν παντρευτεί τον Ρουβά

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη να ζουν έναν όμορφο έρωτα και να έχουν αποκτήσει μαζί 4 υπέροχα παιδιά, ωστόσο πριν το μοντέλο παντρευτεί είχε μια σχέση η οποία είχε σχολιαστεί έντονα στο παρελθόν.

Λίγα χρόνια πριν γνωρίσει τον τραγουδιστή και πραγματοποιήσουν μια άκρως εντυπωσιακή τελετή για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, η Κάτια Ζυγούλη διατηρούσε δεσμό με τον Μάνο Πανταζή.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι ωραίο να ξυπνάς και να έχεις στην αγκαλιά σου έναν όμορφο άντρα, όπως είναι ο Μάνος», είχε εξομολογηθεί το μοντέλο στο περιοδικό Down Town το 1999 στο οποίο είχε φωτογραφηθεί με τον τότε αγαπημένο της.

Στο εξώφυλλο του εβδομαδιαίου περιοδικού βλέπουμε την ανερχόμενη τότε Κάτια Ζυγούλη με κόκκινα μαλλιά να αγκαλιάζει τον τότε σύντροφό της Μάνο Πανταζή και το περιοδικό να σημειώνει: «Το πιο όμορφο ζευγάρι».

Κάτια Ζυγούλη Μάνος Πανταζής σχέση

Λίγα λόγια για τον Μάνο Πανταζή

Ο Μάνος Πανταζής ήταν ένα από τα μοντέλα που μεσουράνησαν την δεκαετία του ’90 και άφησε εποχή για την ανδρική γοητεία και ομορφιά του.

Σήμερα, 46 ετών, ασχολείται επιχειρηματικά με τον χώρο της εστίασης και ελάχιστα με το μόντελινγκ, ωστόσο είπε για λίγο να αφήσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να δοκιμάσει τον εαυτό του σε κάτι διαφορετικό και έτσι μπήκε στην Φάρμα.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως το αγαπημένο του χόμπι είναι τα ταξίδια με την οικογένειά του σε όμορφους προορισμούς. Λατρεύει το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων με το οποίο ασχολείται τα τελευταία χρόνια.

Ο Μάνος Πανταζής το 2017, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, παντρεύτηκε την κατά 11 χρόνια μικρότερή του Αργυρώ Παντελεάκη με την οποία προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Άννα και την Εύα, οι οποίες είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.