''Μακελειό'' στον αέρα του ΣΚΑΙ ανάμεσα σε Πορτοσάλτε - Σβέρκου - Τι συνέβη;

Αδιανόητο περιστατικό!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
''Μακελειό'' στον αέρα του ΣΚΑΙ ανάμεσα σε Πορτοσάλτε - Σβέρκου - Τι συνέβη;

Θεατές μιας έντονης αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και τον Νίκο Σβέρκο, γίναμε σήμερα 7/3, σχετικά με τις εξελίξεις που συμβαίνουν αυτή την ώρα στην Ουκρανία. Οι δυο τους ήρθαν σε μεγάλη ένταση όταν έπρεπε να μιλήσουν για την νέα επίθεση του ρωσικού ΥΠΕΞ στην Ελλάδα.

Ο άγριος τσακωμός Πορτοσάλτε - Σβέρκου

Ν.Σ.: «Ήταν ιδιαίτερα σκληρή και αναμενόμενη»

Α.Π.: «Το ψιλοδικαιολογείς, το πάω γλυκά μην είμαι σκληρός πρωινιάτικα»

Ν.Σ.: «Δεν δικαιολογώ τίποτα, ήταν αναμενόμενο».

Α.Π: «Αυτό καταδικάζεται Νίκο, ευθεία και έξω».

Ν.Σ.: «Καταδικάζεις οποιαδήποτε πολεμική επιχείρηση έχει γίνει στο παρελθόν Άρη; Είναι απλή ερώτηση».

Α.Π.: «Σε τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί το εύρος του βομβαρδισμού της Σερβίας με την επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, σου κάνει;».

Ν.Σ.: «Έχω την ξεκάθαρη θέση να πω ότι οποιαδήποτε πολεμική επίθεση είναι καταδικαστέα. Τα νεκρά παιδιά έχουν εθνικότητα. Ήταν αναμενόμενη η επίθεση της Ζαχάροβα. Έχουμε στείλει Καλάσνικοφ και αντιαρματικά, θα καθόταν να μας έλεγε “συγχαρητήρια”; Θα κάναμε διεθνείς πρωτοβουλίες, όχι να κάνουμε τους πολεμάρχους. Ξεκάθαρα έχει να κάνει η δήλωση της Ζαχάροβα με τα όπλα που στείλαμε».

Α.Π.: «Αναμειγνύεται η κ. Ζαχάροβα στα εσωτερικά μας;» με τον κ.Σβέρκο να του ανταπαντά: «Διπλωματία είναι, ξέρετε τι σημαίνει;» «Α, καλά Τρίτη 8 Μαρτίου είναι σήμερα… Νίκο, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτά λέτε;».

Ν.Σ.: «Εσύ αυτά λες στη Νέα Δημοκρατία με τον Αδωνι Γεωργιάδη; Αυτά λέτε στις πρωτοχρονιάτικες πίτες;».

Την επίθεση στον Αρη Πορτοσάλτε καταδίκασαν Πέτσας, Γεωργιάδης

Επίθεση δέχθηκε στο σπίτι του ο Άρης Πορτοσάλτε καθώς κουκουλοφόροι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους της πολυκατοικίας που μένει και επίσης πέταξαν τρικάκια στον χώρο της εισόδου.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο Άρης Πορτοσάλτε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Πορτοσάλτε έγραψε για την επίθεση που δέχθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, «η επί ημέρες στοχοποίηση μου από "Αυγή" και "Εφημερίδα των Συντακτών" έπιασε τόπο».

Σημειώνουμε ότι ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και παλαιότερα όπου μέλη του Ρουβίκωνα είχαν γράψει συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας του.

Την επίθεση στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο Αρης Πορτοσάλτε καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Η επίθεση στο σπίτι του Αρη Πορτοσάλτε είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης αλλά και στην οικογενειακή εστία. Την καταδικάζουμε. Καμία ενέργεια που επιχειρεί να φιμώσει και να τρομοκρατήσει δεν έχει θέση στη Δημοκρατία μας», ενώ επίθεση στο σπίτι του έχει δεχθεί και ο Μένιος Φουρθιώτης.

«Ο Αρης Πορτοσάλτε εδώ και χρόνια δέχεται στο σπίτι του, συνεχώς επιθέσεις από τους «λεβέντες» της Άκρας Αριστεράς διότι δεν συμφωνούν με όσα λέει. Κανένας από την Αριστερά δεν έχει βγει να υπερασπιστεί το δικαίωμα του να λέει ό,τι αυτός νομίζει και να καταδικάσει. Μαζί σου Άρη!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.

Πηγή: ethnos.gr