Θρήνος στο πλατό του Ράδιο Αρβύλα: «Χάσαμε έναν φίλο...»

Η συγκινητική ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θρήνος στο πλατό του Ράδιο Αρβύλα: «Χάσαμε έναν φίλο...»

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες όχι μόνο για τον Αντώνη Κανάκη αλλά και για τους συνεργάτες του στο Ράδιο Αρβύλα. Πρόσφατα, μάλιστα, μετά από τις δυσάρεστες εξελίξεις που ανάγκασαν τους συντελεστές να κάνουν μια πολύ διαφορετική και πέρα από τα συνηθισμένα έναρξη, ο παρουσιαστής στο τέλος της αποψινής 8/3 εκπομπής θέλησε να αποκαλύψει τον θάνατο ενός πολύ αγαπημένου του φίλου από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει υπάρξει και συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα.

Ο λόγος για τον Βασίλη Δέλλιο που ήταν στενός φίλος και του Γιάννη Σερβετά, τον οποίο και αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για τον θάνατο του φίλου συνεργάτη τους

«Σήμερα είναι μια παράξενη ημέρα για εμάς στο Ράδιο Αρβύλα γιατί χάσαμε έναν φίλο, ένα δικό μας άνθρωπο. Το περιμέναμε τις τελευταίες ημέρες. Ο Βασίλης Δέλλιος που είναι στο σήμα της εκπομπής και θα τον έχουμε πάντα μαζί. Ένα απίστευτο παιδί που είμαστε χρόνια μαζί από το Κομφούζιο.

Δεν ήταν από αυτούς που πρόσεχε πολύ τον εαυτό του αλλά τελευταία, επειδή ένα θέμα υγείας τον οδήγησε στους γιατρούς, μπήκε και έκανε ένα ολικό ρεκτιφιέ κι ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι. Όμως στην πορεία δυστυχώς έτυχε κι άρπαξε τον κορωνοϊό και του έδωσε τη χαριστική βολή σε μια στιγμή που τον βρήκε αδύναμο κι ευάλωτο.

Είναι ιδιαίτερα φίλος του Γιάννη Σερβετά και συνεργάτης στη ραδιοφωνική εκπομπή. Έδωσε μια εντολή στον Γιάννη. Μόλις φύγω για «διακοπές», συνεχίστε να γελάτε» είπε χαρακτηριστικά όντας φανερά συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης.

Θρήνος στο πλατό του Ράδιο Αρβύλα

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Σερβετά

«Φίλες και φίλοι. Είμαι εξουσιοδοτημένος από το Βασίλη να σας πω ότι η ζωή συνεχίζεται και ότι είναι μικρή για να είναι θλιβερή. Ο Βασίλης δεν θα ακούγεται στο ραδιόφωνο αλλά θα έρχεται όποτε αυτός γουστάρει και εμείς απλά θα λέμε ιστορίες από αυτόν και θα γελάμε όλοι μαζί. Ο Βασίλης ο Δέλιος θα είναι για πάντα μαζί μας. Να χαμογελάτε γιατί θα σας μαλώσει …», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιάννης Σερβετάς.