Με μίνι φόρεμα και την κούκλα κόρη στο πλευρό της - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Κατερίνα Διδασκάλου

Μαμά και κόρη βόλτα στο Σύνταγμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μίνι φόρεμα και την κούκλα κόρη στο πλευρό της - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Κατερίνα Διδασκάλου

Σπάνια θα τις δεις μαζί, αφού εκείνη είναι συχνά απασχολημένη με τα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών» και οι κόρες της έχουν ενηλικιωθεί και έχουν ανοίξει τα φτερά τους. Παρόλα αυτά ο φακός τού YOU συνάντησε την εκθαμβωτική Κατερίνα Διδασκάλου στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τη μεγάλη της κόρη, Μαρκέλλα Βέη, με την οποία μοιάζουν σαν αδελφές.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Λογικό, αφού την απέκτησε όταν ήταν μόλις 22 ετών, από τον πρώτο της γάμο με τον συγγραφέα και ανώτερο διπλωματικό, Γιώργο Βέη. Έχουν περάσει πολλά μαζί και η Κατερίνα Διδασκάλου έκανε το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να ισορροπήσει την οικογενειακή με την επαγγελματική ζωή αλλά, όπως παραδέχονται οι κόρες της, στο τέλος τα κατάφερε αφού ήταν -και είναι- πάντα δίπλα τους.

«Πάντα προσπαθούσε να είναι παρούσα, ακόμα και όταν είχε πολλή δουλειά. Ξυπνούσε μαζί μας και μας έστειβε πορτοκαλάδες, πριν πάμε στο σχολείο, έβαζε τα ρούχα πάνω στο καλοριφέρ για να τα φοράμε ζεστά το πρωί», παραδεχόταν η Μαρκέλλα, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, παρότι δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας. Και η Κατερίνα Διδασκάλου από την πλευρά της απαντά:

«Είμαι πολύ περήφανη για τα παιδιά μου, και τα τρία», αφού από δύο γάμους έχει αποκτήσει δύο κόρες κι έναν γιο.

Η κόρη της Κατερίνας Διδασκάλου

Κατερίνα Διδασκάλου

Δείτε εδώ τι τρώει καθημερινά και κρατιέται σταθερή στα 60 κιλά.

Spoiler Alert: Αδίστακτη η Μυρσίνη με τις αδελφές Σταμίρη

Δέκατη χρονιά συνεχούς παρουσίας στο θέατρο με την παράσταση «Η πόρνη από πάνω» και τρίτη χρονιά στην τηλεόραση με τη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Και εκεί προμηνύονται εξελίξεις, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα μέχρι να αποκαλυφθεί το ένοχο μυστικό της Μυρσίνης. Εκείνη και ο Δούκας δέχονται μια επίσκεψη-θείο δώρο από τον μικρό Σέργιο και ξεχνούν τις έγνοιες και τα προβλήματά τους, αλλά η Μυρσίνη συνεχίζει να καταστρώνει σχέδια προκειμένου να εξοντώσει τις αδελφές Σταμίρη, αδιαφορώντας αν θα πληγώσει τον εγγονό της...

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ