Άκρως διαχυτικοί στα μπουζούκια - Μαραβέγιας και Σωτηροπούλου σε καυτά κλικ

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άκρως διαχυτικοί στα μπουζούκια - Μαραβέγιας και Σωτηροπούλου σε καυτά κλικ

Είναι φρεσκοπαντρεμένοι (δείτε εδώ τις μπομπονιέρες του γάμου τους) και φουλ ερωτευμένοι... Αυτό φαίνεται, άλλωστε, και στον φακό τού YOU που έπιασε κατ' αποκλειστικότητα τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου σε... ερωτικό κρεσέντο κατά τη νυχτερινή τους έξοδο στο “Vox”, όπου τραγουδά η Νατάσα Μποφίλιου αλλά και σε αυτό που έβλεπαν εκείνο το βράδυ οι θαμώνες που βρέθηκαν εκεί:

Ένα ζευγάρι που ήταν συνέχεια αγκαλιά. “Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν μια τρέλα της στιγμής που την κίνησα εγώ, ήταν κάτι αιφνίδιο”, έχει πει ο Κωστής Μαραβέγιας για τη γυναίκα της ζωής του, που εκείνο το βράδυ δεν την αποχωρίστηκε στιγμή από δίπλα του όπως και εκείνη ανταποκρινόταν στο ερωτικό κάλεσμά του δίνοντάς του φιλιά στο στόμα. “Πού να βρω μια να σου μοιάζει”, της σιγοψιθύριζε τη στιγμή που η Νατάσα Μποφίλιου ερμήνευε το τραγούδι του φίλου και συναδέλφου της, ενώ εκείνος ανέβηκε πάνω στην σκηνή για να τη συνοδέψει ερμηνευτικά.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

“Τόνια, υπέροχη σύζυγέ μου πιά, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλουένσερ υπόσχομαι να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη”, έχει πει ο Κωστής Μαραβέγιας σε δημόσια ερωτική εξομολόγησή του στο μελαχρινό πανέμορφο κορίτσι που δεν ανήκει πια στον Τζέιμς Μποντ αλλά... σε αυτόν.

Σωτηροπούλου - Μαραβέγιας Περιοδικό you
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ

Οι 7 λόγοι που αγάπησε τον Μαραβέγια...

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται... Απλά και χωρίς πολλά λόγια, η Τόνια Σωτηροπούλου έχει δηλώσει ότι για 7 λόγους ερωτεύτηκε τον Κωστή της... “Τον Κωστή τον παντρεύτηκα γιατί είναι ο πιο γλυκός, καλός και ταλαντούχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Με κάνει να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Τον θαυμάζω πάρα πολύ, μου αρέσει και τον αγαπώ. Είναι ένα θαύμα να έχει κανείς έναν Κωστή στη ζωή του... Λέω το “για πάντα” για τον Κωστή. Αισθάνομαι ότι είναι πολλά πράγματα για μένα. Δεν είναι μόνο ο σύντροφός μου. Είναι ένας άνθρωπος που έχω επιλέξει και με έχει επιλέξει, είναι ο καλύτερός μου φίλος και ένας άνθρωπος που αγαπώ ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον”... Θέλετε κι άλλα;