Τα παιδιά τους μεγάλωσαν αρκετά - Φωτογραφίες από την οικογενιακή βόλτα της Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον σύντροφό της

Γλυκές φωτογραφίες με την οικογένειά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα παιδιά τους μεγάλωσαν αρκετά - Φωτογραφίες από την οικογενιακή βόλτα της Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον σύντροφό της

Ο φωτογραφικός φακός του You απαθανάτισε την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον σύζυγό της Βασίλη Καρύδη στο κέντρο της Αθήνας την ώρα της βόλτας τους με τα παιδιά τους.

Δεκαπέντε χρόνια γνωριμίας και έξι χρόνια γάμου φανερώνονται μέσα από το χαμόγελα στα πρόσωπα όλης της οικογένειας κατά τη διάρκεια του περιπάτου τους, ιδιαίτερα εφόσον η art director και κριτής του ριάλιτι μόδας, GNTM περνάει τον ελεύθερο χρόνο της όλη την οικογένεια, καθώς τα γυρίσματα έχουν σταματήσει.

Πολλές φορές, μάλιστα, η κριτής έχει σοκάρει το κοινό με τις δηλώσεις της, μία από τις οποίες αναφέρεται στην συνέντευξή της στον Νίκο Μουτσινά (δείτε εδώ τη συνέντευξη).

Οι φωτογραφίες από την βόλτα της Ζενεβιέβ Μαζάρι και της οικογένειά της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η οικογένειά της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την οικογένειά της σε βόλτα

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον σύντροφο και τα παιδιά της

H αποκάλυψη για την υγεία της - «Δεν μπορούσα να σηκωθώ...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ήταν, το πρωί του Σαββάτου 12/2, η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η αγαπημένη κριτής του GNTM, με αφορμή την εκπομπή αφιέρωμα στον θυροειδή και την αντιμετώπισή του, μίλησε για την δική της εμπειρία και τα συμπτώματα που αντιμετώπιζε και έχει από πολύ μικρή ηλικία.

«Είχα πρόβλημα με τον θυροειδή και πριν δεν είχε κανένας στην οικογένειά μας… Διαγνώστηκα σε μικρή ηλικία κι η μητέρα μου δε δεχόταν τα συμπτώματα που είχα. Οι περισσότεροι της έλεγαν εντάξει εφηβεία είναι. Από τα 11 μέχρι τα 15 μου είχα κάποια συμπτώματα. Απέκτησα αναιμία, λιποθυμικά επεισόδια, υπόταση, δεν μπορούσα να δεχτώ τη ζέστη με τίποτα. Της έλεγαν είναι κορίτσι κι έχει αναιμία» είπε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Είχα το εκρού χρώμα του νεκρού, ήμουν βαμπιρέλα από πολύ μικρή. Δεν είναι λογικό».