Απίστευτη αμηχανία στον αέρα του Super Κατερίνα - Η μπηχτή που δέχτηκε η Καινούργιου για τον Τσαγκρίδη

«Ένα τσούρμο φωτογραφίες του Φίλιππου...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτη αμηχανία στον αέρα του Super Κατερίνα - Η μπηχτή που δέχτηκε η Καινούργιου για τον Τσαγκρίδη

Απίστευτη αμηχανία σημειώθηκε στην έναρξη της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέταξε μια μπηχτή στην Κατερίνα Καινούργιου για τη σχέση της και τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, έπειτα από περίπου 3 χρόνια.

Συγκεκριμένα, με το που μπήκε στο πλατό η παρουσιάστρια είπε «πάει και ο Μάρτης, έρχεται καλοκαίρι», ωστόσο, ο συνάδελφος της θέλησε να της υπενθυμίσει την κακοκαιρία Φίλιππος που βρίσκεται πάνω από την Ελλάδα.

Η μπηχτή του Μικρούτσικου στην Καινούργιου για τον Τσαγκρίδη

«Ο αδερφός του Αρναούτογλου που είναι μετεωρολόγος ζήτησε από τον κόσμο να του στέλνει φωτογραφίες από την κακοκαιρία. Και λέω "δεν παίρνει την Κατερίνα να του στείλει ένα τσούρμο φωτογραφίες του Φίλιππου;», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η παρουσιάστρια λοιπόν απάντησε πως πρόκειται για ένα αστείο που έχει παλιώσει, αφού έχει προχωρήσει στην ζωή της.

Super Κατερίνα Καινούργιου Τσαγκρίδης

Νέα αρχή για την Κατερίνα Καινούργιου μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Εδώ και μερικούς μήνες η Κατερίνα Καινούργιου δηλώνει ελεύθερη και ωραία, μιας και η σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη έχει λάβει οριστικά τέλος. Μπορεί μερικές κοινές εξόδους τους να φούντωσαν τις φήμες περί επανασύνδεσης, ωστόσο καθημερινά μας επιβεβαιώνει ολοένα και περισσότερα με τις σπόντες της πως ο Φίλιππος αποτελεί πλέον παρελθόν.

Η όμορφη παρουσιάστρια ωστόσο συνεχίζει κανονικά την ζωή της και μάλιστα πριν λίγες μέρες έκανε ένα δώρο στον εαυτό της, καθώς όπως αποκάλυψε προχώρησε σε κατάψυξη ωραρίων. Η ΚατΚεν μπορεί την μέρα του Άγιου Βαλεντίνου να δήλωσε πως δεν γιορτάζει, ωστόσο η Soula Glamorous απέδειξε το αντίθετο.

Η ίδια συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και αποκάλυψε πως το βράδυ της Παρασκευής 18/1 η Κατερίνα Καινούργιου απόλαυσε το ποτό της με νέο κούκλο συνοδό.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό αν πρόκειται για την νέα της σχέση ή απλά για έναν φίλο της.

Νέα αρχή για την Κατερίνα Καινούργιου μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη