Νέα εμφάνιση στις Άγριες Μέλισσες - Μετά από χρόνια απουσίας

Η ηθοποιός που εισβάλλει στην σειρά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα εμφάνιση στις Άγριες Μέλισσες - Μετά από χρόνια απουσίας

Η κόρη του Ντίνου Ηλιόπουλου, Χίλντα Ηλιοπούλου, ύστερα από χρόνια μεγάλης απουσία από την τηλεόραση, αν και υπήρχε έμμεση επαφή με το αντικείμενο, καθώς ασχολήθηκε με το σπικάζ και τις μεταγλωττίσεις, επέστρεψε δυναμικά στη σειρά "Άγριες Μέλισσες".

Πρόσφατα μάλιστα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε ανοιχτά για την συνέχεια της σειρά (δείτε εδώ).

Ο ρόλος της στη σειρά είναι αυτός της Άννας Μόρτζου και μάλιστα υποδύεται την μητέρα της Ρένας.

Η ίδια αναφέρει σε συνέντευξη της για την οικογένειά της: «Δεν υπήρχαν Κυριακές για την οικογένεια Ηλιόπουλου και να είμαστε όλοι μαζί. Δεν υπήρχαν γιορτές, ρεπό, τίποτα. Υπήρχε πολλή δουλειά για τον μπαμπά. Πήγαινα εγώ στο θέατρο για να «γνωρίσω» τον μπαμπά μου. Εκεί τον είδα να μιλάει, να ανοίγεται, να βλέπω πόσο σπουδαίος και ευγενής άνθρωπος είναι. Το θέατρο για τον μπάμπω ήταν η ζωή του, η ανάσα του. Σκεφτείτε ότι ακόμα και σήμερα οι θαυμαστές του και οι άνθρωποι του θεάτρου γνωρίζουν περισσότερα από εμάς.

Σε ηλικία 10 ετών είχα ήδη παίξει μαζί του και στο θέατρο και σε ένα σίριαλ. Ήξερε τη λατρεία μου για το σανίδι. Στην εφηβεία μου, μου έκανε δώρο τους δίσκους του και μου είπε: «Ξέρεις να ακούς». Μεγάλη κουβέντα αυτή και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ο μπαμπάς μου άνοιξε τα μάτια και για τον χορό. Θυμάμαι κάποτε μου ‘χε πει: «Για να είσαι αυτό που ονειρεύεσαι πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα». Ο μπαμπάς μπορεί να ήταν «αόρατος» από την οικογένεια, αλλά παράλληλα βλέπαμε μαζί μιούζικαλ, μάπετ σόου, ταινίες. Στην οικογένεια μας υπήρχαν αυτές οι αντιφάσεις της ζωής»,

«Κάθισα στην καρέκλα και μου είπε βγάλε την μπλούζα σου» - Η καταγγελία της ηθοποιού

Η Χίλντα Ηλιοπούλου μίλησε ένα χρόνο πριν στην εκπομπή Πρωινό και αναφέρθηκε στην δική της εμπειρία, με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό κατά του Γιώργου Κιμούλη και του Κώστα Σπυρόπουλου.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο δικό της περιστατικό και εξήγησε πως όταν ακόμα βρισκόταν σε νεαρή ηλικία, ένας παραγωγός της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της, ενώ νωρίτερα στο Πρωινό, η Κατερίνα Λέχου αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που βίωσε στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη.

«Μεγαλωμένη στα πούπουλα από την οικογένειά μου δεν ήμουν εξοπλισμένη να αντιμετωπίσω αντίστοιχα περιστατικά. Έχω βιώσει περιστατικά βίας και ως παρατηρητής, εργασιακής βίας. Η εποχή όμως αλλάζει… Φυσικά και δεν θα πω όνομα και δεν είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να με γυρίσει τόσο πίσω.

Ήταν την πρώτη φορά που πήγα, και μάλιστα με πήγε η μητέρα μου, σε ένα γραφείο παραγωγής, πριν ακόμη ξεκινήσω να δουλεύω επίσημα. Ήμουν πολύ μικρή, όταν με άφησε σε ένα γραφείο παραγωγής και ανέβηκα επάνω. Ο παραγωγός που είπε «γεια, ποια είσαι» και είπα το όνομά μου, κάποιο πολύ μικρό γραφείο, όχι πολύ σπουδαίο και κάθισα στην καρέκλα. Μόλις κάθισα μου είπε: «ωραία, τώρα βγάλε τη μπλούζα σου». Αυτό ήξερα να το αντιμετωπίσω γιατί σηκώθηκα και έφυγα…», είπε μεταξύ άλλων.