«Το επίπεδό σας είναι καφενείου» - Έξαλλοι στον αέρα του Super Κατερίνα για την παράσταση του Χαϊκάλη

Κόντεψε να τους ''κόψει'' η Καινούργιου!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το επίπεδό σας είναι καφενείου» - Έξαλλοι στον αέρα του Super Κατερίνα για την παράσταση του Χαϊκάλη

Τεράστια ένταση σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 9/3 στον αέρα του Super Kατερίνα, σχετικά με την παράσταση που κόπηκε με συμμετέχοντα τον Παύλο Χαικάλη. Ο δικηγόρος του θιάσου του Θεάτρου Πύργου λογομάχησε με τον Δήμαρχο Πύργου, μετά την παραίτηση του προέδρου πολιτισμού της περιοχής και μιας φωτογραφίας, που κυκλοφόρησε με τον ηθοποιό.

Ο ίδιος ο Χαϊκάλης ωστόσο βγήκε και έδωσε την δική του εξήγηση για όσα του καταλογίζονται, παρ' όλα αυτά οι εμπλεκόμενοι τρίτοι ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες!

Η ένταση στο Super Κατερίνα για την παράσταση με τον Παύλο Χαϊκάλη

«Είστε αισχρός και ποταπός. Το επίπεδό σας είναι καφενείου», είπε στον δικηγόρο όταν άρχισε να του επιτίθεται λεκτικά.

«Για να τα καταλάβετε πόσο αναξιόπιστος είναι ρωτήστε τον αν έχει ένα ευρώ σε αυτόν τον σύλλογο. Τόσες μέρες ισχυρίζεστε ότι τον χρηματοδοτείτε. Με ποια διάταξη του νόμου είχατε το δικαίωμα να πάτε έτσι στο θέατρο και να μπείτε μέσα;» τον ρώτησε ο δικηγόρος. «Δεν θα επιτρέψουμε με τραμπούκικο τρόπο να κατέβει η παράσταση», κατέληξε.

«Είναι ένα κτίριο υπό κατάληψη», δήλωσε ο Δήμαρχος.

«Το κεφάλι μου!» είπε στο τέλος η Κατερίνα Καινούργιου μετά την όλη ένταση που είχε προκληθεί στον αέρα της εκπομπής της.

Σε τραγική κατάσταση ο Παύλου Χαϊκάλη

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Παύλος Χαϊκάλης, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από το Πρωινό, ο αδερφός του οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, πριν την επίμαχη παράσταση για την οποία έχει γίνει χαμός, ο Θανάσης Χαϊκάλης νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Πάτρας με την κατάσταση του να είναι δύσκολη.

Ο Γιώργος Γούβιας από την ιστοσελίδα patrisnews.com παρουσίασε όλο το ρεπορτάζ στο Πρωινό.