Ρομαντική απόδραση στο εξωτερικό για την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα

Δείτε που ταξίδεψαν αυτή τη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρομαντική απόδραση στο εξωτερικό για την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας βρέθηκαν στις Γαλλικές Άλπεις για σκι και μοιράστηκαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, την Τρίτη 8/3, φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Το ζευγάρι πόζαρε μαζί με φίλους και απόλαυσε το χιόνι ακόμα και την άνοιξη.

Ο σύζυγος της παρουσιάστριας, συγκεκριμένα, έγραψε σε μια ανάρτησή του: «Το σκι την άνοιξη είναι ότι καλύτερο!».

Το ζευγάρι πρόσφατα ταξίδεψε για άλλη μία φορά, αλλά αυτή τη φορά σε ένα διαφορετικό τοπίο, στην Καλιφόρνια, απολαμβάνοντας την ζέστη και την θάλασσα. Η αγάπη τους για τα ταξίδια είναι ολοφάνερη, αν και θα έλεγε κανείς πως με το πολυτελέστατο σπίτι που διαθέτουν δεν θα έπρεπε να θέλουν να φύγουν ποτέ (δείτε εδώ το σπίτι της οικογένειας).

Η ανάρτηση του Λέοντα Πατίτσα

Φωτογραφίες από το χλιδάτο ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια

Ένα ήρεμο μωρέ και χαλαρό ΣΚ ήθελαν να περάσουν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας και πετάχτηκαν εδώ πιο δίπλα μέχρι το Palm Springs της Καλιφόρνια. Το ζευγάρι με αφορμή τα γενέθλια του Λέων, φημολογείται πως ταξίδεψε με τζετ ως την άλλη άκρη του κόσμου - κυριολεκτικά- περνώντας τις μέρες του σε ένα πολυτελές θέρετρο. Ο Λεών και η Μαριέττα, μας έχουν συνηθίσει σε πολυτελείς διακοπές καθώς συχνά πυκνά κάνουν αποδράσεις ανανεώνοντας τη σχέση τους.

Το ζεύγος απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στην τεράστια πισίνα του θέρετρου, στην οποία μπορεί κανείς να κάνει τζετ σκι, βαρκάδα ή ακόμα και την ηλιοθεραπεία του στην τεχνητή αμμουδιά που διαθέτει, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του για δραστηριότητες τόσο εντός όσο και εκτός των εγκαταστάσεων του. Ο Λέων και η Μαριέττα εκμεταλλεύτηκαν τον χρόνο τους εκεί κάνοντας βόλτα στη γύρω περιοχή και με ποδήλατα.

Tις φωτογραφίες από το χλιδάτο Σαββατοκύριακο του ζευγαριού στην Καλιφόρνια, δημοσίευσε ο Λεών μέσα από το προσωπικό του account στο Instagram δείχνοντας τις ανέμελες στιγμές τους αλλά και τις δραστηριότητες τους στο θέρετρο.

Λέων Πατίτσας και Μαριέττα ΧρουσαλάΗ Μαριέττα Χρουσαλά στην Καλιφόρνια