«Οι χρυσές τηλεοπτικές εποχές είχαν και...» - Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Κάππα

Οι δηλώσεις του ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Οι χρυσές τηλεοπτικές εποχές είχαν και...» - Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Κάππα

Ο Κωνσταντίνος Κάππας, μετά την αποκάλυψη ότι πρόκειται να κάνει την είσοδο του σε μια δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9/3 στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε μάλιστα στο πρώτο γκέι φιλί που είχε δώσει στην ελληνική τηλεόραση.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κάππα

«Οι χρυσές τηλεοπτικές εποχές είχαν και χρυσά ενοίκια και χρυσά αυτοκίνητα. Το έχω ζήσει στην ουρίτσα του. Ήμουν γενικά οικονόμος. Μπουζούκια δεν πήγαινα ποτέ. Δελεάστηκα να πάρω ένα καλό αυτοκίνητο. Τώρα έχω ένα απλό αυτοκινητάκι» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κάππας και πρόσθεσε:

«Για μια στιγμή λέω “ωχ”. Αλλά ήταν μια στιγμή. Μου έκαναν εντύπωση οι δημοσιογράφοι που μου έκαναν ερώτηση για κάτι τέτοιο. Δεν τους καταλαβαίνω. Είναι σαν να με ρωτάνε αν θέλω να κάνω παιδί. Με ρωτάς αν μπορώ ή αν το κορίτσι μου μπορεί;».

H προηγούμεη αναφορά του ηθοποιού στο περιβόητο γκέι φιλί

Ο Κωνσταντίνος Κάππας βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μεταξύ άλλων ανέφερε μια σκηνή που συμμετείχε, κατά την οποία φίλησε στο στόμα έναν συνάδελφό του.

Ο γνωστός ηθοποιός που αντιμετώπισε μερικές οικονομικές δυσκολίες, αναφέρθηκε στον ρόλο του γκέι στη σειρά “Κλείσε τα μάτια” και στις αντιδράσεις του κόσμου.

Κωνσταντίνος Κάππας για το γκέι φίλι που έδωσε σε μια σειρά

“Είχε συζητηθεί πολύ. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει υπάρξει ξανά τέτοια σκηνή σε σειρά πρώτης γραμμής. Έχουν περάσει 18 χρόνια, δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από τότε. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι όλοι με κυνηγούσαν να βγω στα δελτία ειδήσεων και δεν έβγαινα. Κρυβόμουν ουσιαστικά γιατί βαριόμουν να μιλάω για τα ίδια πράγματα. Εγώ το έβρισκα φυσιολογικό να συμβαίνει σε ένα ρόλο…

Δεν μου φάνηκε κάτι περίεργο. Ήταν ένας ρόλος, δεν γινόταν να υποδύεσαι έναν γκέι και κάποια στιγμή να μην γίνει κάτι, είναι σαν να κοροϊδεύεις λίγο τον κόσμο. Όταν διάβασα τη σκηνή είχα σκέψεις αλλά ήταν τόσο δύσκολο αυτό που είχα επικαλεστεί να κάνω που το μόνο που δεν με απασχολούσε ήταν αυτό. Πρέπει να δεις πως θα κινηθείς σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή.

18 χρόνια μετά δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει η κοινωνία. Και με την εκκλησία… Δεν το λέω κακά, υπάρχει ένα σύμπλεγμα στην κοινωνία, είμαι δογματική κοινωνία”.