Νικολέττα Βλαβιανού κατά του Παύλου Χαϊκάλη - «Δεν ξέρω αν ο χώρος είναι έτοιμος να τον δεχτεί πίσω»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νικολέττα Βλαβιανού κατά του Παύλου Χαϊκάλη - «Δεν ξέρω αν ο χώρος είναι έτοιμος να τον δεχτεί πίσω»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Νικολέττα Βλαβιανού με αφορμή την ερασιτεχνική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Παύλος Χαϊκάλης στον Πύργο Ηλείας. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τα βλέπω λίγο άδικα όλα αυτά γιατί δεν έχει κατηγορηθεί, δεν υπάρχει μήνυση αυτή τη στιγμή. Ας μη γίνει κυνήγι μαγισσών αυτό το πράγμα γιατί χάνουν τη δυναμική τους τα σοβαρά και ποινικά πράγματα.

Τι γνωρίζει όλη η Ελλάδα; Σιγά πια. Εδώ γνωρίζει άλλα κι άλλα. Σιγά τη χώρα. Δε γνωρίζει αν ο χώρος είναι έτοιμος να δεχτεί πίσω τον Παύλο Χαϊκάλη. Ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, μη μπλεκόμαστε στα πόδια της.. Κάθε πράγμα είναι διαφορετικό μην τα βάζουμε όλα μαζί. Και ο Γιώργος Κιμούλης και ο Παύλος Χαϊκάλης δεν κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα».

Οι δηλώσεις της Νικολέττα Βλαβιανού

Πρασινομάτης και με παιδί - Αυτός είναι ο κούκλος γιος του Παύλου Χαϊκάλη, Γιώργος

Μπορεί ο Παύλος Χαϊκάλης να απασχολεί ιδιαίτερα τα media μετά τις δημόσιες καταγγελίες προς το πρόσωπο του για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ωστόσο, ουδέποτε έχει απασχολήσει με τον γιο του, Γιώργο, ο οποίος θέλει να κρατάει χαμηλό προφίλ από την τηλεόραση.

Ο ηθοποιός λοιπόν που το έχει σεβαστεί αυτό, σπανίως μιλάει για το γιο του, ενώ ελάχιστες είναι και οι φορές που τον έχουμε δει σε κάποια δημόσια έξοδο.

Αυτός είναι ο γιος του Παύλου Χαϊκάλη

Τον Γιώργο Χαϊκάλη σε μια από αυτές τις σπάνιες εμφανίσεις, τον είχαμε δει στον πολιτικό γάμο του πατέρα του με την τελευταία σύζυγό του, με την οποία ωστόσο χώρισαν λίγο αργότερα.

Ο Γιώργος είναι 31 ετών σήμερα, ενώ πριν περίπου δυο χρόνια έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.

Παύλος Χαϊκάλης γιος