Θάνος Καλλίρης: «Ήταν 5,5 χρόνια σκλαβιάς ο γάμος μου με την Ναταλία» - Η απάντηση της Γερμανού

Οι δηλώσεις του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θάνος Καλλίρης: «Ήταν 5,5 χρόνια σκλαβιάς ο γάμος μου με την Ναταλία» - Η απάντηση της Γερμανού

Το βράδυ της Τετάρτης 9/3 ο Θάνος Καλλίρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε και για τα χρόνια που ήταν παντρεμένος με τη Ναταλία Γερμανού.

Οι δηλώσεις του Θάνου Καλλίρη και η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού

«Ήμασταν πεντέμισι χρόνια σκλαβιάς… ε πολύ ωραία. Όταν τα φτιάξαμε, δεν υπήρχε η showbiz όπως είναι τώρα. Μαθεύτηκε σιγά σιγά το ειδύλλιο αλλά ήμασταν χρόνια μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Όταν γνωριστήκαμε, δεν ασχολιόντουσαν με αυτό. Μην κοιτάς τώρα που είναι η Ναταλία Γερμανού φίρμα, δεν ήταν τότε. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε. Μου έχει γράψει πάρα πολλά τραγούδια» πρόσθεσε χαριτολογώντας ο Θάνος Καλλίρης.

Φυσικά οι δηλώσεις του τραγουδιστή δεν έμειναν απαρατήρητες από την Ναταλία Γερμανού, η οποία συνέχισε στο ίδιο χιουμοριστικό κλίμα και δήλωσε μέσω Twitter: «Βλέπετε όλοι πως ο Θάνος Καλλίρης γύριζε video clip για να γνωρίζει μοντέλα και να τρέχει στα νησιά, κατά τα άλλα ήμουν ΕΓΩ ζηλιάρα, όχι εντάξει, δεν πειράζει».

Αυτός ο λόγος που χώρισαν Καλλίρης - Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού σε παλιότερες συνεντεύξεις είχε παραδεχτεί πως είχε ερωτευτεί πολύ τον τραγουδιστή. «Ήταν επίσης ένας κούκλος και τον ερωτεύθηκα πάρα πολύ εγώ και τον κυνηγούσα με λύσσα. Ήταν η μοναδική περίπτωση της ζωής μου που έκανα εγώ την πρώτη κίνηση».

Σε άλλη συνέντευξη που ερωτήθηκε η παρουσιάστρια για τον λόγο που χώρισαν οι δύο τους εκείνη απάντησε: «Ο Θάνος με χώρισε και ήταν κάτι που σε εκείνη την ηλικία με ενόχλησε πολύ. Από τον χωρισμό αυτό έγραψα τα “Σεντόνια” της Άννας Βίσση», εξομολογήθηκε.

«Όμως, ο λόγος που ποτέ δεν θύμωσα μαζί του, δεν αισθάνθηκα κακία και μίσος ήταν ότι είχε μια εντιμότητα. Δηλαδή, όταν μου είπε ότι θέλω να μιλήσουμε και αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη σχέση, στα πεντέμιση χρόνια, είχε μια μαγκιά ο τρόπος που μου είπε ότι “Ο λόγος που θέλω να σταματήσουμε να είμαστε μαζί είναι ότι αισθάνομαι ότι επειδή είμαι άντρας, νέος, σε ένα επάγγελμα γεμάτο πειρασμούς… Δεν θα μπορέσω να σου είμαι πιστός. Θα αρχίσω να κάνω σαχλαμάρες, το αισθάνομαι. Δεν σου αξίζει κάτι τέτοιο και προκειμένου να είσαι μια δακτυλοδεικτούμενη κερατωμένη, ας το λήξουμε εδώ”. Κι εκείνος στενοχωρήθηκε, αγαπιόμασταν πάρα πολύ, αλλά έβαλε πάνω από τη σχέση, ότι αυτό το κορίτσι δεν θέλω να το ξεφτιλήσω. Αυτό στα μάτια μου τον ανέβασε 100 σκάλες. Δεν είναι ανήθικος άντρας ο Θάνος», πρόσθεσε.