Ο Γολγοθάς δεν έχει τέλος - Τράκαραν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

Τροχαίο για την οικογένεια της αδικοχαμένης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γολγοθάς δεν έχει τέλος - Τράκαραν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

Οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, την Τετάρτη 9/3, στη διαδρομή από το Διδυμότειχο προς την Αθήνα εμπλέχθηκαν σε τροχαίο ατύχημα, καθώς ένα δεύτερο αμάξι έπεσε πάνω τους. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα και τραυματισμοί, παρά μόνο κάποιες μικρές φθορές στο αυτοκίνητο της οικογένειας.

Μία ημέρα πριν τη δίκη για την δολοφονία της κόρης τους στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία ακόμα τραγική κατάσταση, μέσα στην ταλαιπωρία τους, η οποία είχε, όμως, αίσιο τέλος.

Η δίκη είχε λάβει αναβολή από την πλευρά των κατηγορουμένων για την Πέμπτη 10/3, όπου και θα εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό με την μητέρα της Τοπαλούδη να είναι αρνητική σε όποια ελαφρυντικά μπορεί να ζητήσουν. Μάλιστα, υπήρξαν εξελίξεις, σύμφωνα με τις οποίες είχε πραγματοποιηθεί και δεύτερη δολοφονία στον ίδιο χώρο.

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

"Θα τους λιώσουμε όλους!"

Ξέσπασαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη με αφορμή την αναβολή της δίκης για το βιασμό και τη δολοφονία της κόρης τους σε δεύτερο βαθμό, η οποία διακόπηκε για τις 10 Μαρτίου. Μιλώντας στο Open, και στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" η Κυριακή Αρμουτίδου – Τοπαλούδη, αναφέρθηκε στην συμπαράσταση που δέχθηκε από μητέρες που έχουν χάσει τις κόρες τους και μιλά με οργή για τη συμπεριφορά της πλευράς των κατηγορουμένων που οδήγησαν στην διακοπή και αναβολή της δίκης.

«Ήρθαν να μας συμπαρασταθούν οι μητέρες που έχουν χάσει τις κόρες τους σε αυτόν τον Γολγοθά που τραβάμε. Όλες έχουμε ανάγκη από μία αγκαλιά, όλες μιλούμε την ίδια γλώσσα, την γλώσσα του πόνου και της θλίψης. Αυτή η αγκαλιά της μαμάς της Ερατούς, της Γαρυφαλλιάς, ο αδελφός της Ζωής από την Ξάνθη, ήταν πραγματικά λύτρωση. Οι καρδιές μας χτυπούσαν στον ίδιο ρυθμό», τόνισε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια μίλησε για αδιαφορία και εμπαιγμό προς την οικογένειά της. «Πιστεύω ότι είναι η αδιαφορία και ο εμπαιγμός, η έλλειψη σεβασμού στα πρόσωπά μας. Θα μπορούσαν να έχουν διορίσει δικηγόρο εδώ και δύο χρόνια και εμφανίζουν νέο δικηγόρο στο παρά πέντε. Δεν κατέβηκα από τον Βορρά στον Νότο για ψυχαγωγία αλλά για να ξαναζήσω τον θάνατο του παιδιού μου, γιατί;».