Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νίκος Κοκλώνης για το θάνατο Κοντομηνά - Η ανάρτηση του

Τι ανέφερε ο γνωστός παραγωγός

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νίκος Κοκλώνης για το θάνατο Κοντομηνά - Η ανάρτηση του

Το γύρο του διαδικτύου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης κάνει από το πρωί της Πέμπτης 10/3, η είδηση πως ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο μεγάλος επιχειρηματίας και πρώην καναλάρχης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον αέρα του Happy Day, σχεδόν με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε την είδηση και από εκείνη την ώρα σε πένθος έχουν βυθιστεί όλοι όσοι τον ήξεραν, είχαν δουλέψει στο πλάι του, τους βοήθησε στο ξεκίνημα τους και άλλα πολλά.

Ένας από τους ανθρώπους που τον θαύμαζαν είναι και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος δεν τον πρόλαβε στις δόξες του, ωστόσο εκτιμούσε πολύ το μυαλό του και την ευστροφία του. Τον αποχαιρέτησε πρίν απο λίγο με ένα συγκινητικό σχόλιο.

Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για το Θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά

«Κύριος με όλη τη σημασία της λέξης, από τους τελευταίους αληθινούς τζέντλμεν. Επιχειρηματίας με όραμα, πρωτοπόρος, έγραψε τη δίκη του ιστορία στον χώρο των ασφαλίσεων και του entertainment. Και είχε πάντα μια πολύτιμη συμβουλή να δώσει. Αντίο Δημήτρη»

"Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε"

Το πρωί της Πέμπτης 10/3 έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, και ανάμεσα στους κοντινούς του ανθρώπους που ήθελαν να μιλήσουν για εκείνον δημόσια ήταν και ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, ο οποίος υπήρξε φίλος και συνεργάτης με τον εκλιπόντα επί σειρά ετών.

Με βουρκωμένα μάτια, ο Δήμος Βερύκιος είπε στο Happy Day: «Ζωή σαν παραμύθι, Happy Day. Έτσι ήταν. Αν υπάρχει αυτή η πρωινή παρέα για 9 χρόνια και εύχομαι να προχωρήσει, οφείλεται σε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν υπάρχει στη ζωή από τις 2 σήμερα τα ξημερώματα. Αν σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει αυτός ο σταθμός, οφείλεται στη διορατικότητα, στο πείσμα, στο επιχειρηματικό μυαλό αυτού του ανθρώπου που βλέπετε στους δέκτες σας».

«Παρά τις αντιξοότητες, παρά τις αναποδιές, δεν τον εγκατέλειψε τον Alpha, δεν τον έκλεισε, δεν πέταξε στον δρόμο 500 και πλέον εργαζόμενους. Κατάφερε στη δύση της ζωής του να τον δώσει σε σίγουρα χέρα. Τον Alpha ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον παρέδωσε στα χέρια εκείνα που πριν από 40 χρόνια έβαλαν την μεγάλη υπογραφή στο πρώτο ομαδικό συμβόλαιο ασφάλισης διυλιστηρίου την εταιρία του την Interamerican και έτσι απογειώθηκε. Ήταν καρμικό, το καταλάβαινε. Μου είπε: «Όπως ξεκίνησα, έτσι θα τελειώσω».

«Από τον Σεπτέμβριο του 2019 ήταν στο νοσοκομείο και από τότε δεν βγήκε ποτέ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε», αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος και ανέφερε στη συνέχεια: «Κλείνει ένα κεφάλαιο της επιχειρηματικής ζωής μιας περιόδου. Περισσότερα για τον Δημήτρη Κοντομηνά θα τα γράψω. Μόνο ένα θέλω να πω, όποιος έχει συνεργαστεί, έχει ευεργετηθεί από τον Δημήτρη Κοντομηνά και δεν συγκινείται για τον Δημήτρη Κοντομηνά είναι άνθρωπος με αισθήματα μη ανθρώπινα».

«Ήταν τα τελευταία 2,5 χρόνια στο νοσοκομείο και δεν είχε ποιότητα ζωής. Ζούσε σε πολύ δύσκολες συνθήκες και οι άνθρωποί του μέσα τους ήλπιζαν κάπου να ξεκουραστεί και να τελειώσει το μαρτύριο», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.