Αμηχανία στο πλατό της Ελένης: Η ατάκα του Μπουκουράν στην παρουσιάστρια

Ο Κώστας Καζάκας προκαλέι γέλια στο πλατό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αμηχανία στο πλατό της Ελένης: Η ατάκα του Μπουκουράν στην παρουσιάστρια

Ο Κώστας Καζάκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την Τετάρτη 9/3 και δήλωσε την έκπληξή του αμέσως μόλις την είδε. Ο ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα, ο οποίος θα πολιορκηθεί και από την τηλεοπτική Πωλίνα, έκανε την παρουσιάστρια να γελάσει με την επική του ατάκα.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Πάω να τα πω με τον αγαπημένο Μπουκουράν. Καλά αυτό το όνομα το έχεις κάνει μέσα στο σπίτι μας ψωμοτύρι, τι να σου πω, όλο ο Μπουκουράν και ο Μπουκουράν. Καλώς ήρθες Κώστα μου, χαίρομαι που σε βλέπω και από κοντά!»

Και η απάντηση του τηλεοπτικού Μπουκουράν στο καλωσόρισμα ήταν: «Αληθινή είσαι τελικά! Μου έλεγαν θα πας στη Μενεγάκη, είναι αληθινή;»!

Η ίδια γελώντας απάντησε: «Πλάκα έχουνε» και συνέχισε με την γνωριμία τους.

Η ατάκα του τηλεοπτικού Μπουκουράν στην Ελένη Μενεγάκη

Το ''δυνατό'' spoiler του Μιχάλη Ρέππα

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 4/3, o Μιχάλης Ρέππας και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για την νέα του σειρά στο Mega, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία, Συμπέθεροι από τα Τίρανα.O γνωστός σεναριογράφος, μάλιστα, έδωσε ένα απίστευτο spoiler για τα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Μόνο τους λόρδους μπορώ να σκεφτώ που μου φαίνονται ότι είναι πάμπλουτοι», είπε η Ελένη Μενεγάκη όταν άκουσε το σχόλιο του Μιχάλη Ρέππα με τον ίδιο να προσθέτει:

«Για να μην αποκαλυφθεί ότι αυτοί δεν είναι Εγγλέζοι, κάποια στιγμή φτάνουν σε ακρότητες. Δεν θα πω παραπάνω!».