Βραδινή έξοδος για την Έλλη Στάη - Μαγνήτισε τα βλέμματα με το κατακόκκινο σακάκι της

Τι φόρεσε στην πρεμιέρα θεατρικής παράστασης

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Βραδινή έξοδος για την Έλλη Στάη - Μαγνήτισε τα βλέμματα με το κατακόκκινο σακάκι της

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Πονηρό πνεύμα» στο Εθνικό θέατρο, το βράδυ της Τρίτης 8/3, πέτυχε ο φωτογραφικός φακός την λαμπερή παρουσιάστρια Έλλη Στάη, στο πλευρό της χρόνιας στενής της φίλης, Μίνας Παπαθεοδώρου Βαλυράκη.

Τα βλέμματα ωστόσο για ακόμη μία φορά έκλεψε η κυρία Στάη, η οποία σε λίγο καιρό θα γίνει ξανά γιαγιά, και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η κομψότητα και η φινέτσα που τη διακρίνει, είναι διαχρονική και τη συνοδεύει σε όλες τις φάσεις τις ζωής της, καθώς είναι πάντα περιποιημένη και to the point σε ότι και να φορέσει υποστηρίζοντας το στο έπακρο.

Η εκθαμβωτική Έλλη Στάη σε πρεμιέρα παράστασης

Για την επίσημη πρεμιέρα, η "Σιδηρά" κυρία που αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο της τηλεόρασης για πολλά χρόνια, επέλεξε να κινηθεί σε "ασφαλή" χρώματα όπως το μάυρο, που είναι άλλωστε και από μόνο του επίσημο χρώμα, και το κόκκινο, σήμα κατατεθέν για τις κυρίες με ξανθά μαλλιά.

Απλά και λιτά ήταν τα αξεσουάρ που επέλεξε καθώς και το χτένισμα της, δείχνοντας έτσι πιο φρέσκια από ποτέ με το χαμόγελο της πάντα να ολοκληρώνει κάθε εμφάνιση της.

Η Έλλη Στάη σε βραδινή έξοδο

«Κλείδωσε την πόρτα και μου επιτέθηκε σωματικά κατευθείαν!»

Η Έλλη Στάη πριν από τρία χρόνια ήταν καλεσμένη στον Αντώνη Σρόιτερ και είχε εξομολογηθεί για την παρενόχληση που είχε δεχτεί από έναν προιστάμενο της.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη στην αρχή της καριέρας της, κατά το οποίο παρενοχλήθηκε και κακοποιήθηκε σωματικά.

Η 'Ελλη Στάη είπε συγκεκριμένα:

«Μου ανέθεσε ο επικεφαλής από τις πρώτες κιόλας μέρες, παρόλο που ήμουν νέα ακόμα, να κάνω πολύ σημαντικά πράγματα, μεγάλες συνεντεύξεις. Εγώ τις έφερνα εις πέρας, τις πρόβαλαν και πολύ και ήμουν πολύ ευτυχής, έλεγα “βρήκα δρόμο, αναγνωρίζεται η αξία μου”. Αυτό συνεχίστηκε για δύο – τρεις μήνες, ώσπου άρχισα να δέχομαι κάποιες προσκλήσεις να πιούμε καφέ και τα λοιπά. Μέχρι εκεί ήταν καλά… Η δουλειά προχωρούσε κανονικά.

Μία μέρα με φώναξε στο γραφείο του να μιλήσουμε για την δουλειά, κλείδωσε την πόρτα και μου επιτέθηκε σωματικά κατευθείαν! Είπα “αν δεν ξεκλειδώσετε τώρα την πόρτα, θα πατήσω τις φωνές, θα ουρλιάξω!”. Άνοιξε την πόρτα και βγήκα έξω. Το επόμενο διάστημα υπήρχε μια αποκλιμάκωση του επαγγελματικού ενδιαφέροντος».

Έλλη Στάη