«Γενικά το ταξίδι της μητρότητας...» - Η αναφορά της Κοντοβά για την υιοθεσία και την μικρή Ada

Συγκινημένη μίλησε στις κάμερες...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Γενικά το ταξίδι της μητρότητας...» - Η αναφορά της Κοντοβά για την υιοθεσία και την μικρή Ada

Η Χριστίνα Κοντοβά έκανε δημόσιες δηλώσεις στο Happy Day για το πως βιώνει την μητρότητα. Η σχεδιάστρια μόδας και ο σύντροφος της έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη διαδικασία που πέρασε με τον Τζώνη Καλημέρη υιοθετώντας την Ada από την Αφρική.

Η Κοντοβά μόνο τρυφερά λόγια έχει για την μικρή της, καθώς δήλωσε πως κάθε μέρα ζει κάτι καινούριο και πως συνεχώς λύνουν ζητήματα που προκύπτουν. Σε κάθε περίπτωση έχει αποδείξει πόσο δυνατή είναι και φυσικά πόσο έτοιμη να ζήσει μαγικό ταξίδι που ζει κάθε μαμά.

Oι δηλώσεις της Χριστίνας Κοντοβά για τη μικρή Ada

«Όλες οι μαμάδες ζούμε μοναδικές στιγμές με τα παιδιά μας. Γενικά το ταξίδι της μητρότητας για μια γυναίκα είναι το μεγαλύτερο και το πιο δύσκολο, αλλά και το πιο υπέροχο και κάπως έτσι το πέρασα και εγώ. Είμαι καλά και η ζωή συνεχίζεται πολύ ωραία. Συνέχεια λύνουμε θέματα. Νομίζω ότι ζω ότι κάθε άλλη μαμά, δεν το ξεχωρίζω. Είναι μια ιδιαίτερη ιστορία. Είναι μια ιστορία μαμάς και κόρης», είπε η Χριστίνα Κοντοβά για την κόρη της Ada.

Η τρυφερή ανάρτηση της Κοντοβά με την κόρη της για τις απόκριες

Με αφορμή τις απόκριες που πέρασαν, η Χριστίνα για χάρη της Ada μπήκε στο κλίμα, την οποία έντυσε με ένα πολύ κομψό φόρεμα και μια χαριτωμένη στέκα για το μασκέ πάρτι του σχολείου. Με ένα post στο Instagram δημοσίευσε τα λεπτά πριν ξεκινήσουν την ημέρα τους και οι αγαπημένες της φίλες έτρεξαν να σχολιάσουν, το πόσο χαίρονται για εκείνη!

«Φεύγοντας για το σχολείο»… #μπαλαρινα #αποκριατικο_παρτυ #ada, έγραψε η Χρστίνα Κοντοβά.