Η κούκλα κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά - Ο κρυφός αρραβώνας με γνωστό επιχειρηματία που αυτοκτόνησε

Της είχε τεράστια αδυναμία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η κούκλα κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά - Ο κρυφός αρραβώνας με γνωστό επιχειρηματία που αυτοκτόνησε

Σαν "βόμβα" έσκασε η δυσάρεστη είδηση πως ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από την ζωή το πρωί της Πέμπτης 10/03 σε ηλικία μόλις 83 ετών, στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες. Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του ALPHA, «Happy Day» όπου το ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Από την άλλη, ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας είχε απασχολήσει ιδιαίτερα με την προσωπική του ζωή καθώς ήταν ένα πρόσωπο το οποίο αγαπούσε πολύ το γυναικείο φύλο. Ωστόσο, μαζί με την Φρίντα απέκτησαν μια κόρη σε ηλικία μόλις 20 ετών. Όπως είναι λογικό, ήταν μια από τις αδυναμίες του καθώς την αγαπούσε όσο τίποτα άλλο.

Να τονίσουμε πως η κορούλα του έχει αποκτήσει δυο δίδυμα σε μαιευτήριο της Νέας Υόρκης όπου πιο συγκεκριμένα το ένα είναι αγοράκι και το άλλο κοριτσάκι.

Η κούκλα κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά

Δημήτρης Κοντομηνάς με την κούκλα κόρη του

Η κούκλα κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά

Δημήτρης Κοντομηνάς με την κόρη του, Μαρία

Ο κρυφός αρραβώνας που αποδείχτηκε μοιραίος

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ciao πριν από λίγο καιρό είχαν βγει στην επιφάνεια κάποιες αποκαλύψεις για την ζωή της κόρης του Δημήτρη Κοντομηνά. Η Μαρία Κοντομηνά είχε ερωτευτεί παράφορα τον γνωστό επιχειρηματία, Φώτη Ντούλο κάτι το οποίο παρέμεινε κρυφό για αρκετά χρόνια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και όπως λένε εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ο έρωτας ήρθε με την πρώτη ματιά. Μάλιστα, η γνωρισμία τους προέκυψε μέσω κοινών φίλων και «έδεσαν» από την πρώτη στιγμή. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει για ποιο λόγο ο Φώτης και η Μαρία έδωσαν τέλος στη σχέση τους και τα κουφέτα δεν ήρθαν ποτέ.

Πρόσωπα του περιβάλλοντος Ντούλου πάντως αναφέρουν ότι ο αρραβώνας με τη Μαρία Κοντομηνά τελικά δεν προχώρησε λόγω ορισμένων λαθεμένων χειρισμών που έγιναν από την πλευρά των συγγενών του 52χρονου ομογενή.

Φώτης Ντούλος

Η αντίστροφη μέτρηση για την αυτοκτονία του Φώτη Ντούλου ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες. Η σύζυγός του, Τζένιφερ Ντούλος, εν μέσω διαμάχης με εκείνον για το διαζύγιό τους, εξαφανίστηκε στις 24 Μαΐου 2019, από το σπίτι της σε ένα εύπορο προάστιο του Κονέκτικατ λίγη ώρα αφού είχε αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο και θεωρείται πλέον από τις αστυνομικές αρχές νεκρή. Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή θεώρησε ως βασικό ύποπτο τον σύζυγό της και έξι μήνες αργότερα απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του Φώτη.

Εκείνος δεν τις αποδέχθηκε ποτέ φωνάζοντας κάθε στιγμή για την αθωώτητά του και ότι δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση της γυναίκας του. Το πτώμα της Τζένιφερ Ντούλος βρέθηκε, αλλά οι αρχές ήταν πεπεισμένες και δεν έκαναν βήμα πίσω.

Εξακολουθούν να πιστεύουν πως ο Φώτης Ντούλος είχε σκοτώσει τη σύζυγό του. Σύμφωνα με όσα τον κατηγόρησαν, της επιτέθηκε στο σπίτι της στο Νιου Κανάαν και αφού τη σκότωσε, καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος και μετέφερε σε άγνωστη τοποθεσία, με το αυτοκίνητό της, το πτώμα της.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητό της σε ένα πάρκο όχι πολύ μακριά από το σπίτι τους. Όμως επαναλαμβάνουμε, το πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ.

Ο Ντούλος μπήκε στη φυλακή και, όπως υποστηρίζουν άτομα από το στενό του περιβάλλον, η εμπειρία αυτή τον γονάτισε. Την ημέρα που ο Ντούλος βρέθηκε ημιθανής, στο γκαράζ του σπιτιού, εισπνέοντας γκάζι επρόκειτο να εμφανιστεί στο δικαστήριο, για την ακροαματική διαδικασία που αφορούσε την εγγύησή του και μπορεί να αναγκαζόταν να επιστρέψει στη φυλακή.

«Αυτό που έκανε ο αδερφός μου δεν ήταν μια παραδοχή ενοχής. Ήταν μία κίνηση απελπισίας, γιατί ήξερε ότι δεν θα τον αφήσουν ήσυχο ποτέ», έγραψε σε μακροσκελή επιστολή της η αδελφή του. Η οικογένεια του Φώτη Ντούλου κατηγορεί το αμερικανικό σύστημα δικαιοσύνης και τα ΜΜΕ για «μαζική υστερία», που όπως υποστηρίζουν, έπαιξε ρόλο στον θάνατό του.

Η αδερφή του δήλωσε απογοητευμένη με το αμερικανικό κράτος και τα μίντια που έσπευσαν να καταδικάσουν τον 52χρονο Έλληνα. «Ο Φώτης δεν ήταν δολοφόνος, Τώρα είναι νεκρός. Η υπόθεση που αφορά την εξαφάνιση της Τζένιφερ δεν έχει τελειώσει. Από ορισμένες απόψεις, ξεκινάει εκ νέου», ανέφερε μεταξύ άλλων η οικογένεια.