Κι όμως το Άση Μπήλιου δεν είναι το πραγματικό της όνομα - Πώς την βάπτισαν οι γονείς της κανονικά

Αποκαλύψεις για την αστρολόγο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κι όμως το Άση Μπήλιου δεν είναι το πραγματικό της όνομα - Πώς την βάπτισαν οι γονείς της κανονικά

Μετά τα Insta Poll για τα πραγματικά ονόματα των διασήμων, όπως αυτό με τον Νίκο Βέρτη, ήρθε η ώρα να μαντέψουμε ακόμη ένα. Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Πέμπτης 10/3, πέρα από τα ζώδια, μίλησε στην Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά για την αλλαγή του ονόματός της όταν ήταν ακόμη έφηβη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα προτιμούσα να μπορώ να διαλέξω το όνομα μου μεγαλώνοντας, παρά τη θρησκεία. Εγώ ας πoύμε υποφέρω αυτή τη στιγμή γιατί όλος ο κόσμος με ξέρει ως Άση. Με λένε Νικολέττα, έχω βαφτιστεί Νικολέττα. Κάποια στιγμή όταν το μυαλό παίρνει πολλές στροφές εκεί στην εφηβεία το αποφάσισα μόνη μου.

Δεν είναι εύκολο να το αλλάξεις το όνομα. Το επίθετο μπορείς να το αλλάξεις πιο εύκολα στο ληξιαρχείο, το όνομα δύσκολα. Έπαιρναν τηλέφωνο οι φίλοι μου, ζητάγανε μια Άση, οι γονείς μου το έκλειναν και σταμάτησαν να παίρνουν. Το Άση είναι από τους “Bauhaus” ένα συγκρότημα».

Οι αποκαλύψεις της Άση Μπήλιου

Πως έμαθε για την υιοθεσία της;

Η αστρολόγος έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη ζωή της, την υιοθεσία της και την σχέση της με τους θετούς και τους βιολογικούς της γονείς. Ειδικότερα, έχασε τους θετούς της γονείς όταν ήταν ακόμη 9 ετών, οι οποίοι την μεγάλωσαν με πολύ αγάπη, ενώ και οι ίδιοι ήταν πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους, κάτι που καθόρισε την υπόλοιπη ζωή της.

«Και οι δύο γονείς μου έφυγαν με διαφορά δέκα χρόνων, την ίδια ημέρα είχε πει. Ήταν πολύ αγαπημένοι. Το λίγο που έζησα και με τους δύο μαζί, ήταν πολύ καθοριστικό τη στιγμή που μεγάλωνα, γιατί είδα τους γονείς μου αγαπημένους και να μου δίνουν αγάπη. Όταν αυτό έχει κάτι δυνατό, σε δυναμώνει και εσένα σαν άνθρωπο. Και νομίζω ότι έτσι βρήκα δύναμη και τα κατάφερα», είπε.

Με τους θετούς της γονείς διατηρεί τυπικές σχέσεις, λέγοντας για την υιοθεσία της: «Είχα δύο τρέλες, η μία ήταν η μουσική και η άλλη η αστρολογία. Ήμουν πανκ. Τρέλα αλλά ήταν μία πολύ ωραία περίοδος. Η μητέρα μου βλέποντας ένα παιδί στα 15 να έρχεται με ξυρισμένο κεφάλι, λέει «κάτι έχει πάθει αυτή, κάτι έχει μάθει». Εκεί λοιπόν της μπήκε ότι μπορεί εγώ να έχω μάθει ότι είμαι υιοθετημένη και γι’ αυτό αντιδρώ. Και ήρθε και μου το είπε μόνη της. Μου είπε ότι «σε έχουμε υιοθετήσει από τριών ημερών». Ήταν σοκ μεγάλο που κράτησε όμως μία μέρα. Είπα λοιπόν στη μητέρα μου ότι δεν θα ήθελα να είχα μάθει και ότι αλλάζει πολλά πράγματα όλο αυτό αλλά όχι όπως φοβόταν η μαμά μου».