Έκλεψε τις εντυπώσεις η μητέρα της Κατερίνας Γερονικολού - Η κοινή τους εμφάνιση

Μαμά και κόρη με στυλ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκλεψε τις εντυπώσεις η μητέρα της Κατερίνας Γερονικολού - Η κοινή τους εμφάνιση

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Κατερίνα Γερονικολού και την μητέρα της σε μία έξοδό τους για ψώνια στο Κολωνάκι. Οι δυο τους εντυπωσίασαν με το κομψό τους look και όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω τους.

Η ηθοποιός επέλεξε ένα γαλάζιο παλτό, κασκόλ - μιας που η κακοκαιρία Φίλιππος καραδοκεί -, μία δερμάτινη τσάντα σε γκρι απόχρωση, ενώ συνδύασε και τα ψηλά μποτάκια της με αυτή. Ένας casual συνδυασμός που παρόλα αυτά μόνο βαρετός δεν είναι.

Η μητέρα της φορούσε ένα κόκκινο ζιβάγκο και ένα γκρι καρό παντελόνι, συνδυάζοντας μαύρα χαμηλά παπούτσια και μαύρο δερμάτινο πανωφόρι.

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Γερονικολού από την κοινή εμφάνιση με την μητέρα της

Η Κατερίνα γερονικολού

Η Κατερίνα Γερονικολού και η μαμά της

Η Κατερίνα Γερονικού και η μητέρα της

Η Κατερίνα Γερονικολού στο Κολωνάκι

Η Κατερίνα Γερονικού βόλτα με τη μαμά της

«Επίσημα δεσμευμένη είμαι...»

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη», και μίλησε για όλους και για όλα. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά αποκάλυψε και το αν πρόκειται να παντρευτούν.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Γερονικολού για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Δεν είμαστε καθόλου αυτής της νοοτροπίας, δεν το σκεφτόμαστε. Όταν είσαι ικανοποιημένος, είναι απληστία να θέλεις κι άλλα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού και πρόσθεσε:

«Επίσημα δεσμευμένη είμαι. Και επίσημα είμαι και δεσμευμένη είμαι, συναισθηματικά παραδομένη, οπότε δεν νιώθω καμία ανάγκη για κάτι παραπάνω. Ίσα ίσα μπορώ να σου πω ότι με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη ότι ο καθένας κάθε μέρα είναι επιλογή του να είναι δίπλα στον άλλον».

«Και αν σταματήσει πια αυτό να συμβαίνει, τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Κάποια πράγματα αλλάζουν, δεν είναι για πάντα. Αν κάτι αλλάξει θα είναι πιο εύκολο να λυθεί όλο αυτό», δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Τέλος, είπε: «Δεν μου λείπει κάτι, είμαι καλά».