Θρήνος για την Ελένη Μενεγάκη: «Θα τον θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη...»

Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θρήνος για την Ελένη Μενεγάκη: «Θα τον θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη...»

Βαρύ είναι το κλίμα σε όλες τις εκπομπές σήμερα, καθώς, το πρωί της Πέμπτης 10/3, έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Κοντομηνά. Όλοι οι φίλοι και συνεργάτες του επιχειρηματία έσπευσαν με τον δικό τους τρόπο, είτε τον γνώριζαν προσωπικά είτε όχι, να ευχηθούν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του, ενώ και ο Alpha στον οποίο αποτέλεσε θεμέλιο λίθο ο επιχειρηματίας, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Το δικό της αντίο θέλησε να πει η Ελένη Μενεγάκη στον άνθρωπο που τη στήριξε σε φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο και φυσικά και δε θα μπορούσε να μην τον αποχαιρετήσει.

Το συγκινητικό αντίο της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Κοντομηνά

«Φτάσαμε στο τέλος της εκπομπής και είναι το σημείο που θα ήθελα να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που σήμερα το πρωί έμαθα ότι έφυγε από τη ζωή. Και το λέω έτσι, από τη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο, περίπου 2 χρόνια πριν, εγώ τουλάχιστον δεν είχα επαφή μαζί του.

Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου και στους ανθρώπους που τον γνωρίσαμε βαθιά ειλικρινή συλλυπητήρια. Τον έχω και θα τον έχω στην καρδιά μου γιατί ήταν ένας πολύ ωραίος εργοδότης, πολύ ανοιχτός, πολύ ανθρώπινος, πολύ κανονικός, πολύ δοτικός. Πέρασα πολύ όμορφα τα 15 χρόνια που ήμουν κοντά του στον Alpha.

Μόνο με αγάπη θα τον σκέφτομαι και μέσα από την καρδιά μου, θέλω να του ευχηθώ να έχει ένα καλό ταξίδι» είπε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

«Δε ξέρω τι εικόνα είχε ο κόσμος για εκείνον, αλλά ο κόσμος που έχει δουλέψει για εκείνον θα θυμάται πάντα αυτόν τον άνθρωπο με το αρχοντικό παράστημα που έμπαινε μέσα στον Alpha και χαιρετούσε τους πάντες. Ήταν τόσο ευκολοπροσβάσιμος και γλυκός που δε σημαίνει ότι μόνο αυτό ήταν στη ζωή του, ήταν ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας. Ήξερε να είναι ακόμα πιο ανοιχτός και ανθρώπινος ακόμα και με αυτούς που ήταν «χαμηλά» στο κομμάτι του σταθμού. Θα τον θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη».

Οι αναμνήσεις του Τάσου Τεργιάκη από τον Κοντομηνά και την Μενεγάκη

Ο Τάσος Τεργιάκης θυμήθηκε στον αέρα του Πρωινού το πρωί της Πέμπτης 10/3 σκηνικά από την παρουσία του Δημήτρη Κοντομηνά στην ελληνική τηλεόραση, με αφορμή την είδηση του θανάτου του.

Ο πρώην πρόεδρος alpha είχε χαράξει μια μακρά πορεία στο χώρο και αυτό φαίνεται από τα πρόσωπα που τρέχουν να συλλυπηθούν για εκείνον. Μια έντονη ανάμνηση του δημοσιογράφου από την περίοδο που δουλεύαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη επί Κοντομηνά, ήταν τότε που εισέβαλε στο studio και έκοψε την εκπομπή για να κάνει δηλώσεις.

«Θυμάμαι να μπαίνει στον Alpha και να χαιρετά από την καθαρίστρια και τους ανθρώπους στην είσοδο, μέχρι τον τελευταίο εργαζόμενο. Δεν θα ξεχάσω τότε με τον νόμο που είχε έρθει για τις άδειες των καναλιών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε στον αέρα και ετοιμαζόμαστε να πάμε στη μαγειρική και μπαίνει μέσα ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τον Δήμο Βερύκιο τότε σαν σίφουνας και λέει: «Φέρτε τις κάμερες εδώ. Πού είναι η Ελένη; Στη μαγειρική. Εγώ θα μιλήσω».

Και άρχισε να απαντά στην κυβέρνηση, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και να λέει «Αυτό που κάνετε είναι δικτατορία» και να βγάζει ένα διάγγελμα από την κουζίνα. Και να είμαστε όλοι, 50 άτομα, μαγκωμένοι να ακούμε τον Δημήτρη Κοντομηνά να στέλνει το μήνυμά του και να προσπαθεί να ανατρέψει αυτή την υπόθεση», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης.