Αγνώριστη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της - Φωτογραφίες πριν και μετά

Άλλος άνθρωπος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της - Φωτογραφίες πριν και μετά

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο πρώτο My Style Rocks. Η εντυπωσιακή ξανθιά μάλιστα, κατάφερε να δείξει πως έχει αρκετό ταλέντο και στο τραγούδι καθώς την είδαμε να σηκώνει την κούπα στο μουσικό show του J2US μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου.

Η ίδια, έχει απασχολήσει αρκετές φορές με την προσωπική της ζωή ωστόσο πολλά έχουν γραφτεί και για τις μικρές επεμβάσεις η οποία έχει κάνει κυρίως στο πρόσωπό της.

Πιο συγκεκριμένα, οι πλαστικές επεμβάσεις με τις πιο αισθητές αλλαγές παρατηρούνται στα ζυγωματικά -τα οποία είναι πολύ πιο έντονα- και στα χείλη της, τα οποία είναι πιο σαρκώδη.

Δείτε φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου πριν και μετά τις πλαστικές

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αδιανόητη εικόνα πριν τις πλαστικές! Τι έχει πειράξει πάνω της;Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αδιανόητη εικόνα πριν τις πλαστικές! Τι έχει πειράξει πάνω της;

Η αναφορά της Παναγιώταρου στην φημολογούμενη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά το τέλος ενός live του J2US. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή.

Η επιχειρηματίας λοιπόν μίλησε για τη φημολογούμενη σχέση της με έναν επιχειρηματία, τον Στάθη Σχίζα ο οποίος πριν από λίγες μέρες οργάνωσε ένα opening party για το νέο επιχειρηματικό του βήμα. Εκεί φυσικά παρευρέθηκε η Αλεξάνδρα και αυτό στάθηκε αφορμή για να φουντώσουν παραπάνω οι φήμες.

Ωστόσο, η ίδια τις διέψευσε και ξεκαθάρισε πως είναι απλά φίλος και συνεργάτης της και τίποτα παραπάνω!