Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με μια ανάρτηση στο Instagram

Τι είναι αυτό που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με μια ανάρτηση στο Instagram

Η Ιωάννα Τούνη διατηρεί ένα από τα πιο ενεργά προφίλ στο Ελληνικό instagram. Έτσι, είναι λογικό η ίδια να δημοσιεύει καθημερινά διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της καθώς έχει γνωστοποιήσει διάφορα προβληματάκια που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, η γνωστή influencer έκανε γνωστό σήμερα 10/3 πως έχει πονόλεμο κάτι που την οδήγησε στο να ξεκινήσει αντιβίωση καθώς έχει αμυγδαλίτιδα. Πιο συγκεκριμένα, έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Καλημέρα. Εγώ ξυπνάω για τρίτη ημέρα με πρησμένο λαιμό, οπότε λέω να πάω στον γιατρό. Ξεκίνησα και αντιβίωση. Έχω αμυγδαλίτιδα. Τουλάχιστον δεν έχω Covid, γιατί με έχουν φάει οι φίλοι μου. Τους λες πως σε πονάει ο λαιμός σου και σου λένε: “Covid”. Όχι δεν έχουν όλοι Covid»

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη

Η απάντηση της Ιωάννας στις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούν

Έντονες ήταν οι φήμες τις τελευταίες εβδομάδες που ήθελαν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να έχουν χωρίσει. Όλα ξεκίνησαν από το ταξίδι της ξανθιά καλλονής στο Ντουμπάι (για το οποίο την έκραξαν άσχημα). Πολλοί θεώρησαν πως λόγω του ότι δεν έχει αναφερθεί στο όνομα του ή δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση σχετικά με την απόσταση που τους χώριζε.. περνούν κρίση.

Μάλιστα, όταν γύρισε στην Ελλάδα από τις διακοπές της έφυγε εσπευσμένα για τη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ωστόσο, η διάψευση στις φήμες αυτές δεν άργησε να έρθει! Το ζευγάρι ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για το τριήμερο στα χιόνια, όπου έμειναν σε ένα απίστευτο μέρος.

Μάλιστα, με ένα απίστευτο instastory θέλησε να απαντήσει σε όλα τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Η ανάρτηση της Τούνη για τις φήμες χωρισμού με τον Αλεξάνδρου

«Μας έχετε χωρίσει στα άρθρα 356 φορές, αλλά είμαστε μαζί και περνάμε τέλεια», έγραψε χαρακτηριστικά.